Ben 4-5 ay önce başlıkta belirttiğim telefonu aldım. Fakat aldığıma pişman oldum sanırım. Telefon en basit uygulama geçişlerinde bile takılıyor. Bildirimler ve bildirim sesi vs. geç geliyor, gecikmeli geliyor. Çözümünü bilen var mı acaba? Bir yerden ROM atılması gerektiğini duymuştum ama nereden duyduğumu hatırlamıyorum. Eğer ROM doğru bir çözüm ise ROM hakkında beni bilgilendirebilir misiniz?
Sistemsel bir hata olmuş olabilir ya da ilk başta böyle bi bozukluk olmadıysa, sonradan olduysa format atın. Sorun devam ederse ve garantisi mevcut ise garantiye verin.
Saolun hocam deneyeceğim. Aynı başlık üzerinde farklı bir konuda antivirüs taraması yapılması önerilmiş onu denedikten sonra düzelmez ise başvuracağım. İyi günler.
Saolun hocam deneyeceğim. Aynı başlık üzerinde farklı bir konuda antivirüs taraması yapılması önerilmiş onu denedikten sonra düzelmez ise başvuracağım. İyi günler.
18 ya da 19'dan kalma Redmi Note 4 kullanıyorum, 32 GB. Maksimum 2-3 kere format atmışımdır. Aynı sorunu ben de yaşamadım. Yukarıdaki arkadaşın da dediği gibi Xiaomi'nin yazılım hakkında biraz problemleri var sanırım.