Çözüldü Xiaomi Redmi Note 9 çok yavaş

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

imquincy

Hectopat
Daha fazla  
Ben 4-5 ay önce başlıkta belirttiğim telefonu aldım. Fakat aldığıma pişman oldum sanırım. Telefon en basit uygulama geçişlerinde bile takılıyor. Bildirimler ve bildirim sesi vs. geç geliyor, gecikmeli geliyor. Çözümünü bilen var mı acaba? Bir yerden ROM atılması gerektiğini duymuştum ama nereden duyduğumu hatırlamıyorum. Eğer ROM doğru bir çözüm ise ROM hakkında beni bilgilendirebilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Sorun yazılısal, elimden 4 farklı Xiomi geçti hepsi de yazilım konusunda tirt.
ROM atmak cozumdur.
ROM atmak cozumdur.

Çözüm
Sistemsel bir hata olmuş olabilir ya da ilk başta böyle bi bozukluk olmadıysa, sonradan olduysa format atın. Sorun devam ederse ve garantisi mevcut ise garantiye verin.

ROM atmak cozumdur.
Saolun hocam deneyeceğim. Aynı başlık üzerinde farklı bir konuda antivirüs taraması yapılması önerilmiş onu denedikten sonra düzelmez ise başvuracağım. İyi günler.

Saolun hocam deneyeceğim. Aynı başlık üzerinde farklı bir konuda antivirüs taraması yapılması önerilmiş onu denedikten sonra düzelmez ise başvuracağım. İyi günler.
Format da olur, çözum olarak isaretlersen memnun olurum.

Babamda 2017 yılından kalma Mi5 var aynı sorunların yaşanmaması çok şaşırtıcı.

18 ya da 19'dan kalma Redmi Note 4 kullanıyorum, 32 GB. Maksimum 2-3 kere format atmışımdır. Aynı sorunu ben de yaşamadım. Yukarıdaki arkadaşın da dediği gibi Xiaomi'nin yazılım hakkında biraz problemleri var sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…