Xiaomi Redmi Note 9 hardbrick oldu

Fladd

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar öncelikle Redmi Note 9 cihazımı MIUI 13'ten 12.5'e çekmek istiyordum. Bunu YouTube'dan PC siz bir şekilde yapma yöntemini kullanıyordum fakat sistem bootloop kısmına geldiğinde recovery ve Fastboot açmıyor. Şu an Bootloop'ta kaldı hardbrick oldu. Bunu nasıl unbrick yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:

Ses kısma ve güç tuşuna basılı tutunca girebilmen lazım Fastboot moduna, tuşlara basılı tutunca cihazda titreme olmuyor mu?

Ses kısma ve güç tuşuna basılı tutunca girebilmen lazım Fastboot moduna, tuşlara basılı tutunca cihazda titreme olmuyor mu?
hayır sistemi sadece güç tuşuna basılı tutunca titreyip tekrar açılıyor ama recovery moda geçmiyor ve booloopta takılı duruyor

Ses kısma+güç tuşuna basılı tut titredikten 0.5 sn sonra elini ikisindende çek, basılı tutmaya devam edersen cihaz kendini yeniden başlatmaya çalışır ve Bootloop'dan kurtulamazsın.

Ses kısma+güç tuşuna basılı tut titredikten 0.5 sn sonra elini ikisindende çek, basılı tutmaya devam edersen cihaz kendini yeniden başlatmaya çalışır ve Bootloop'dan kurtulamazsın.

İkisinini de yaptım ama bir türlü olmadı galiba sürüm düşüşlerde Redmi Note 9 cihazların kronik arızası bu.

burdakileri yaptım şimdi telefon açıldı sorunum çözüldü teşekkür ederim @Mert258

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…