Rehber Xiaomi Redmi Note 9 için Güncel Unbrick

Gitmez ancak bir telefoncuya götür ben yapamadım bunu.

Ben yaptım imei gidiyor

bendeki durumu anlatayım. telefon durduk yere bootloop a girdi ve hiçbir şekilde hardformat atacak kadar müsade etmiyordu yani. telefonun arkasını açtım batarya soketini çıkarıp tekrar taktım belki bataryada bir sorun vardır düşüncesiyle. ama işe yaramadı hala bootloop olup durdu. sonra buradaki adımları gerçekleştirmeye başladım. telefon yine işlemler esnasında bootloop oluyordu. sonra ses açma+kapama + güç tuşlarına basılı tutarak işlemleri yenilemeye başladım. adım 7 ye kadar işlemleri hallettim. ama nedense hata aldım ve yarıda kaldı. sonra tekrar denedim derken program işlemleri tamamladı sanırsam ve telefon yeniden başlayıp açıldı. IMEI felan gitmedi. cihaz TR satışlı telefondu sıfır kutulu almıştım. ben sorunu hallettim yani. teşekkürler bilgilendirme ve paylaşım yapan herkese.

hocam
hocam sağolun. sizin rehber vesilesi ile cihaz kurtuldu.

ustam bendede Xiaomi Redmi Note pro 9 var
yurtdışı IMEI atırdım MIUI 13 güncellemesi geldi güncelledim hi bir sorunla karşlaşmadım

Dostum eline emeğine sağlık. Kardeşimin teli bootloop olmuştu bu yöntemle harfiyen uyarak cihazı kurtardım. Peki MIUI 13e yükseltmek istesem ne yapmam gerekiyor? Aynı yöntemi denesem bu kez 12.5 yerine 13ü denesem yükler mi?

Denedim. Maalesef olmuyor.

Merhabalar, dediğiniz adımları uyguladım.Adım 16 ya kadar hepsi dediğiniz şekilde sonuçlandı.Fakat sp flash tool 0xC0010001 hatası verdi yükleme yapmadı.Tekrar bypass etmeye çalıştım "waiting for brom" kısmında takıldı bu sefer.Telefon şuan siyah ekrandan çıkmıyor şarjı bitmiştir diye şarja taktım.Ne yapacağımı bilmiyorum yardımcı olur musunuz?

benimkide waiting for brom da kalıyor ilerleme olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…