Rehber Xiaomi Redmi Note 9 için Güncel Unbrick

teşekkür ederim hocam sayenizde açtım telefonu

Telefon kapanmadığı için adım 3 uygulanamıyor.

teşekkürler sonunda cihazımı kurtardım uzun uğraşlar sonunda hallettim eyvallah

Arkadaşlar peki şimdi cihazı kurtardık ama bu sefer kurulum ekranında devam edemiyorum sanırım internet yok yani Google a bağlantı kurulmuyor nasıl yaparım? Bl de kapandı imei de yok unbrick işlemi sonrası tekrar telefonu nasıl yazılımsal olarak onaricaz?

Wifi de bağlıyım yine olmuyor ne yapmalı?

Son düzenleme:

Benim telefon tamamen gitti artık kapalıyken hiç tanımıyor PC ne yapabilirim?

Hocam elinize sağlık konu çok işime yaradı fakat rom kurduktan kısa bir süre sonra yine aynı şekilde kapanmaya ve bu sorunu yaşatmaya devam etti ne yapmamı önerirsiniz?

Bu işlemi yaptım cihazım kurtuldu fakat yenıden başlatınca tekrar aç kapa oluyor.

Hocam bunu bootloader kilitlenmeden yapmanın hiç bir yolu yokmu? Umarım vardır telefona pixelexperience rom kurmaya çalışırken brick oldu fastboot ekranına dahil giremiyorum. Ne olur bir el atın. @TheEpicBlade

14.Adım'da bahsedilen maddedeki
Download-Agent > DA_6765_6785_6768_6873_6885_6853.bin
Seçeneğini seçemiyorum

14.Adım'da bahsedilen maddedeki
Download-Agent > DA_6765_6785_6768_6873_6885_6853.bin
Seçeneğini seçemiyorum

bu hatayı veriyor

sanırım biraz geç kaldım ama indirilmesi gereken dosyalardan 5GB olan dosya inmiyor. 26,1 KB/sn şeklinde indiriyor. Kaynağın güncel hali var mı?

Hocam konuyu biraz hortlattım ama "0xc0010001" hatasına bir çözüm bulabildiniz mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…