Rehber Xiaomi Redmi Note 9 için Güncel Unbrick

@Umut Nas @TheEpicBlade hocalarım cihazıma yeni 12.5.4.0 yüklemiştim ve güncellemeyi yapınca Bootloop'a girdim, recovery ve Fastboot açılmıyor. USB debugging de kapalı, yine de işe yarar mı?

O zaman driverlarla ilgili sıkıntın var onu duzeltmen gerekiyor.

Bu işlem çok yorucu geliyor açıkçası, çok çekindim yapmaya. Belki de telefoncuya veririm.

Bura gelince telefon yine Bootloop'a giriyor, BROM mod da kalmiyor, ne yapabilirim?

Son düzenleme:
Bu işlem çok yorucu geliyor açıkçası, çok çekindim yapmaya. Belki de telefoncuya veririm.

Bura gelince telefon yine Bootloop'a giriyor, BROM mod da kalmiyor, ne yapabilirim?

Eki Görüntüle 2474935

Hocam burada telefonun güç tuşuna basıp kapanmasını bekleyin sonra 3 tuşa birden basınca BROM moda girmesi gerekiyor o şekilde halledebilirsiniz.

Eki Görüntüle 2474935

Evet biraz uğraştırıcı bir işlem ama ben telefoncuya verip gereğinden fazla para vermek yerine kendim yaptım bir arkadaşım ikibin küsur lira para ödemiş az değil ne de olsa yarım saatlik iş için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…