Rehber Xiaomi Redmi Note 9 için Güncel Unbrick

Yok olmuyor.

Kardeşim, Allah gönlünden geçenleri ve senin için hayırlı olanları kabul etsin. Rehberine harfiyen uydum ve cihaz sonunda açıldı. Bu benim eski telefonumdu ve öylece duruyordu ortaokula giden kız kardeşime verecektim ama bir türlü açamamıştık, telefoncu uçuk rakam isteyince yaptırmadık ancak bugün konusu açılınca denemek istedim ve senin sayende başardık, valla küçük bir çocuğun sevincine vesile oldun, sana çok teşekkür ederim tekrardan.

Not: Rehberine birebir uydum ama birkaç küçük değişiklik yaptım. Sadece aşağıdaki videoda gösterilen ayarı aktif ettim, o ayarı devreye sokunca çalıştı. Onsuz maalesef başarılı olamamıştık.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

hardbrick çözülür mü bu yöntemle

Hocam bu adımda telefonum çıkmıyor.
hocam nasıl çözdünüz bende de çıkmadı

Son düzenleme:
MTK işlemciler ve SP Flash Tool çok güzel dönemlerdi. Stock ROM atmak, sıfırlamak ayrı bir keyifliydi. Şimdi qualcom ve diğerlerine geçtiler. Stock ROM bile atacağız diye kırk takla atıyoruz.

Güzel rehber. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…