T The Crith Hectopat Katılım 14 Ocak 2020 Mesajlar 121 Çözümler 2 22 Ağustos 2021 #1 Xiaomi Redmi Note 9 global telefonum var. Sürekli kasıyor şu an yazarken dahi... Daha kötüsü olamaz diye MIUI 12.5'i yüklemeyi düşünüyorum. Telefon daha da kötü duruma gelir mi? Yapan var mı?
Xiaomi Redmi Note 9 global telefonum var. Sürekli kasıyor şu an yazarken dahi... Daha kötüsü olamaz diye MIUI 12.5'i yüklemeyi düşünüyorum. Telefon daha da kötü duruma gelir mi? Yapan var mı?
DarKSaGaa Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2016 Mesajlar 5.994 Makaleler 21 Çözümler 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Ağustos 2021 #2 Kararlı sürüm, düzelme ihtimali yüksek yapın derim.
T The Crith Hectopat Katılım 14 Ocak 2020 Mesajlar 121 Çözümler 2 22 Ağustos 2021 #3 DarKSaGaa dedi: Kararlı sürüm, düzelme ihtimali yüksek yapın derim. Genişletmek için tıkla... Evet arkadaşlar yaptım ve daha kötüsü olduğunu öğrendim. Teşekkürler Xiaomi YouTube a 3 sn de giren telefon 5 sn de giriyor artık...
DarKSaGaa dedi: Kararlı sürüm, düzelme ihtimali yüksek yapın derim. Genişletmek için tıkla... Evet arkadaşlar yaptım ve daha kötüsü olduğunu öğrendim. Teşekkürler Xiaomi YouTube a 3 sn de giren telefon 5 sn de giriyor artık...
DarKSaGaa Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2016 Mesajlar 5.994 Makaleler 21 Çözümler 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Ağustos 2021 #4 Sürüm düşürün hocam, telefon kaçak mı?
Playstation3 Hectopat Katılım 28 Mayıs 2020 Mesajlar 243 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Ögrenci 22 Ağustos 2021 #5 Dostum Redmi Note 9 kullanıyorum 4 GB RAM 128 GB RAM jete gir depolama temizleyiciye gir telefonu yeniden başlat 5 kat hızlarınır.
Dostum Redmi Note 9 kullanıyorum 4 GB RAM 128 GB RAM jete gir depolama temizleyiciye gir telefonu yeniden başlat 5 kat hızlarınır.
T The Crith Hectopat Katılım 14 Ocak 2020 Mesajlar 121 Çözümler 2 22 Ağustos 2021 #6 DarKSaGaa dedi: Sürüm düşürün hocam, telefon kaçak mı? Genişletmek için tıkla... Aynen, sürüm düşürme şansım olsa ilk günkü sürümüne düşünürüm. Playstation3 dedi: Dostum Redmi Note 9 kullanıyorum 4 GB RAM 128 GB RAM jete gir depolama temizleyiciye gir telefonu yeniden başlat 5 kat hızlarınır. Genişletmek için tıkla... Hocam leş telefon çok şey denedim hiçbir şeyin faydası yok. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Ağustos 2021
DarKSaGaa dedi: Sürüm düşürün hocam, telefon kaçak mı? Genişletmek için tıkla... Aynen, sürüm düşürme şansım olsa ilk günkü sürümüne düşünürüm. Playstation3 dedi: Dostum Redmi Note 9 kullanıyorum 4 GB RAM 128 GB RAM jete gir depolama temizleyiciye gir telefonu yeniden başlat 5 kat hızlarınır. Genişletmek için tıkla... Hocam leş telefon çok şey denedim hiçbir şeyin faydası yok.