W Wain Decapat Katılım 22 Aralık 2022 Mesajlar 224 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2025 #1 Arkadaşlar MIUI'den sıkıldım ve telefonu kastırmayan, performans olarak daha iyi bir Custom ROM onerir misiniz?
Arkadaşlar MIUI'den sıkıldım ve telefonu kastırmayan, performans olarak daha iyi bir Custom ROM onerir misiniz?
Av2xnn Centipat Katılım 24 Temmuz 2024 Mesajlar 470 Makaleler 10 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2025 #2 Genel Thread Evolution X PixelOS LineageOS Project Elixir Özellikle Evolution X'e bakmanızı öneririm
HakanXD Megapat Cep Doktoru Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 5.739 Çözümler 49 Yer Bursa 24 Temmuz 2025 #3 Wain dedi: Arkadaşlar MIUI'den sıkıldım ve telefonu kastırmayan, performans olarak daha iyi bir Custom ROM önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... crDroid kullanıyorum güzel akıcı bir deneyim sunuyor.
Wain dedi: Arkadaşlar MIUI'den sıkıldım ve telefonu kastırmayan, performans olarak daha iyi bir Custom ROM önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... crDroid kullanıyorum güzel akıcı bir deneyim sunuyor.