Xiaomi Redmi Note 8 ginkgo cihazına sahibim. Kendisi için şimdiden Android 13 betasının bile çıkmış olduğu pixeluı, Android 12 de çalışan pixelos, pixelexperience gibi muazzam ROM'lar var. Ancak hiçbiri MIUI kadar stabil değil ve benim sinirlerimi bozuyor bu durum. Pixelos güncel sürümünde cihazım ara ara tamamen donuyor bazen ekran tamamen kapalıyken donuyor ve zorla yeniden başlatmam gerekiyor vesaire. Bu yüzden MIUI dönmek istiyorum ama Google uygulamaları kullanıyorum Xiaomi uygulamalarıyla uzaktan yakından ilgim ve alakam yok, olmasını da istemiyorum. Ekosistemim Google ve Microsoft içerisinde. Xiaomi Redmi Note 9 Pro joyeuse cihazına geçiş yapacağım ve onun için ROM'lar çok daha kısıtlı. Pixelos ve pixelexperience yine var ancak zaten pixelos, pixelexperience'nin düzenlenmiş hali. LineageOS kullanmıyorum gecelik yerine stabil güncellemeleri isterim. Crdroid kullanmıyorum gapps yerleşik bile değil. MIUI gibi, MIUI kadar stabil ama MIUI yerleşik uygulamalarını da içermeyen ayrıca Android 12 olduğu gibi MIUI'ın varsayılan mavi rengi yerine monet temasıyla uyumlu çalışan bir roma ihtiyacım var. Şu anlık bulamadım. Xiaomieu üzerinde de MIUI 13 stabil çıkmadı o yüzden hiç deneyemiyorum. Sadece beklemem gerekiyor gibi duruyor. ROM buildlemeyi zaten bilmiyorum. Önerebileceğiniz stabil, Google uygulamalarını içeren bir ROM var mı joyeuse için? Yardımlarınızı bekliyorum
Ekstra bilgi: XDA Üzerinde sanırım sadece Indonesia sürümü için bir kategori var..