UmutKenanTelli_ Centipat Katılım 16 Kasım 2019 Mesajlar 2 18 Ağustos 2020 #1 Ya PUBG giriyorum oyun bazen çok kasıyor. Kulaklık taktığım zaman kafayı yiyor ama sarj az olduğu zaman nedeni nedir? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Ağustos 2020
Ya PUBG giriyorum oyun bazen çok kasıyor. Kulaklık taktığım zaman kafayı yiyor ama sarj az olduğu zaman nedeni nedir?
B baran_basaran Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2018 Mesajlar 5.994 Makaleler 4 Çözümler 24 18 Ağustos 2020 #2 Telefonu sıfırlamayı denediniz mi?
İsimyok08 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Nisan 2018 Mesajlar 1.295 Çözümler 2 Yer İsimsiz Şehir 18 Ağustos 2020 #3 Kare hızı en yüksektemi ? Hangi grafiklerde ? Isındığındamı yapıyor ? Güç tasarufu modu açıkmı ?
B baran_basaran Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2018 Mesajlar 5.994 Makaleler 4 Çözümler 24 18 Ağustos 2020 #4 Evet zeki kardeșlerim kızgın atıyorsunuz da çözüm yolunu belirtin de bilelim.
E Egemen Giray Hectopat Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 433 Çözümler 4 18 Ağustos 2020 #5 UmutKenanTelli_ dedi: Ya PUBG giriyorum oyun bazen çok kasıyor. Kulaklık taktığım zaman kafayı yiyor ama sarj az olduğu zaman nedeni nedir? Genişletmek için tıkla... Pil tasarrufu modunda ise çok normal ve telefon ısındığından da olabilir.
UmutKenanTelli_ dedi: Ya PUBG giriyorum oyun bazen çok kasıyor. Kulaklık taktığım zaman kafayı yiyor ama sarj az olduğu zaman nedeni nedir? Genişletmek için tıkla... Pil tasarrufu modunda ise çok normal ve telefon ısındığından da olabilir.
A ABCDE Hectopat Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 909 Çözümler 3 18 Ağustos 2020 #6 baran_basaran dedi: Evet zeki kardeșlerim kızgın atıyorsunuz da çözüm yolunu belirtin de bilelim. Genişletmek için tıkla... Sence sıfırlamak çözüm mü?
baran_basaran dedi: Evet zeki kardeșlerim kızgın atıyorsunuz da çözüm yolunu belirtin de bilelim. Genişletmek için tıkla... Sence sıfırlamak çözüm mü?
B baran_basaran Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2018 Mesajlar 5.994 Makaleler 4 Çözümler 24 18 Ağustos 2020 #7 ABCDE dedi: Sence sıfırlamak çözüm mü? Genişletmek için tıkla... Isınma ve kasma sorunları yașadığım a50 cep telefonumu sıfırlayınca çözüldü... Sence?
ABCDE dedi: Sence sıfırlamak çözüm mü? Genişletmek için tıkla... Isınma ve kasma sorunları yașadığım a50 cep telefonumu sıfırlayınca çözüldü... Sence?
G Güney Yazar Hectopat Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 380 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2020 #8 Şarj çok az olduğu zaman donuyorsa normal. Xiaomi cihazlar şarj %5'in altına düştüğünde performansı çok kısıyor.
Şarj çok az olduğu zaman donuyorsa normal. Xiaomi cihazlar şarj %5'in altına düştüğünde performansı çok kısıyor.