Xiaomi Redmi Note 9 Pro vs POCO X3

Clk

Centipat
Daha fazla  
Oyun oynamayacağım sadece görünüş ve günlük kullanım için hangisi? POCO'da kamera bana kaba gibi geldi sizce öyle mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
X3 kaba bir telefon, ayrıca kamerası da pek iyi değil. POCO cihazları günlük kullanımdan çok sabahtan akşama kadar PUBG oynayanlara hitap ediyor, ancak her türlü Note 9'dan iyidir.

X3 NFC kaba ve ağır bir cihaz, sadece kamera çıkıntısı kaba değil. Kamera olarak biraz daha iyi X3. Ben şahsen alternatif modellere yönelirdim. Kaba ve ağır olmasından ötürü X3 almazdım ben.

X3 NFC kaba ve ağır bir cihaz, sadece kamera çıkıntısı kaba değil. Kamera olarak biraz daha iyi X3. ben şahsen alternatif modellere yönelirdim. Kaba ve ağır olmasından ötürü X3 almazdım ben.

Oyun falan oynamayacağım için telefonun kaba olmamasına ve gündelik kullanımı önemli benim için X3'te de 120 Hz ekran olunca ona yöneldim biraz. @codefl0w

Kaba olmaması senin için önemliyse X3 modellerini ele.

İnternetten kalınlıklarına baktığım zaman Redmi Note 9 Pro'nun 8.8 mm POCO'nun ise 9.4 Aralarında fark aslında çok yok ama yine de kaba gibi duruyor sanki. İkisini de hiç kullanmadığım için POCO'nun kaba olup olmamasından şüphelendim sadece.

Eğer telefonda ağır oyunlar oynamicaksanız veya sizin için telefonun akıcılığı fazla önemli değil kameraya ve ergonomiye önem verirseniz Note9 Pro derim ama oyun vs oynayacaksanız POCO X3 tavsiyemdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…