Xiaomi Redmi Note 9 Pro vs Xiaomi POCO X3

Hayalbaz7

Hectopat
İyi akşamlar, oyun oynamayan, YouTube vs kullanan biri için bu telefonlardan hangisi daha iyi? Kronik sorunları var mı?

Poco kullanıyorum, kamera aşırı iyi, ıyunlarda resmen bela. Pişman değilim sormak istediğin varsa cevaplarım.

POCO kullanıyorum, kamera aşırı iyi, ıyunlarda resmen bela. Pişman değilim sormak istediğin varsa cevaplarım.

Hocam biraz önce sararma sorunu oluyor diye okudum. Böyle bir sorunu var mı? Sarj durumu nasıl? Isınma ne kadar oluyor? Donma, kasma oluyor mu? Ne kadar süredir kullanıyorsunuz?

Sararma yaşamadım, ki yaşasam bile garantim var. Samsung M10 kullanırken sararma yaşadım garantiye götürdüm ve tamir ettiler. Şarjı beni uçuruyor sabahtan akşama kadar konum açık ekran Full parlaklıkta işim gereği geziyorum akşam eve 9 civarı geliyorum sabah 7 de çıkıyorum 20-30 şarjım hala kalmış oluyor. Isınmıyor bile. Donma kasma yaşamadım seri cihaz. 3 aydır kullanıyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Teşekkürler epey açıklayıcı oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…