S1Lver Hectopat Katılım 19 Şubat 2020 Mesajlar 337 Makaleler 1 Çözümler 3 16 Ağustos 2020 #11 Şimdi aklıma geldi bu sorun tamda miui güncellemesinden sonra oldu belki sonraki sürümde patch gibi bir şey gelebir?
Şimdi aklıma geldi bu sorun tamda miui güncellemesinden sonra oldu belki sonraki sürümde patch gibi bir şey gelebir?
H Hacışakirbey Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mart 2019 Mesajlar 1.635 Çözümler 9 16 Ağustos 2020 #12 S1Lver dedi: Şimdi aklıma geldi bu sorun tamda MIUI güncellemesinden sonra oldu belki sonraki sürümde patch gibi bir şey gelebir? Genişletmek için tıkla... Umarım sorununuz çözülür, dediğim gibi MIUI çok buglı bir arayüz.
S1Lver dedi: Şimdi aklıma geldi bu sorun tamda MIUI güncellemesinden sonra oldu belki sonraki sürümde patch gibi bir şey gelebir? Genişletmek için tıkla... Umarım sorununuz çözülür, dediğim gibi MIUI çok buglı bir arayüz.
S1Lver Hectopat Katılım 19 Şubat 2020 Mesajlar 337 Makaleler 1 Çözümler 3 16 Ağustos 2020 #13 Sağ ol. Sorun düzeldi. Hard reset attım, yine bağlanmadı, sonra Wi-Fi'ya reset attım, kurulum esnasında düzeldi. Yardım eden herkese çok teşekkürler ama tüm uygulamaları kurmak öff .
Sağ ol. Sorun düzeldi. Hard reset attım, yine bağlanmadı, sonra Wi-Fi'ya reset attım, kurulum esnasında düzeldi. Yardım eden herkese çok teşekkürler ama tüm uygulamaları kurmak öff .