E euedaigreet Hectopat Katılım 5 Aralık 2020 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2021 #1 Selam arkadaşlar 2 gün önce telefon siparişi verdim geldi ama mobil verimi hiçbir türlü kullanamıyorum. Her yolu denedim ama yapamadım bir öneriniz var mı bana yapabileceğim? Xiaomi Redmi Note 9 kullanıyorum.
Selam arkadaşlar 2 gün önce telefon siparişi verdim geldi ama mobil verimi hiçbir türlü kullanamıyorum. Her yolu denedim ama yapamadım bir öneriniz var mı bana yapabileceğim? Xiaomi Redmi Note 9 kullanıyorum.
woitx Hectopat Katılım 13 Kasım 2019 Mesajlar 1.331 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer İstanbul 17 Ağustos 2021 #2 Telefonu açıp kapattınız mı ? Artı 0 Eksi
Heidegger Hectopat Katılım 9 Ağustos 2021 Mesajlar 977 Çözümler 2 17 Ağustos 2021 #3 Kullandığın operatör bazen kullanıma açmamış oluyor. Bende de olmuştu aynısı, operatöre gidip düzelttirdik. Bazen de SIM kartı okumuyor telefon. Artı 0 Eksi
Kullandığın operatör bazen kullanıma açmamış oluyor. Bende de olmuştu aynısı, operatöre gidip düzelttirdik. Bazen de SIM kartı okumuyor telefon.
KS KS E euedaigreet Hectopat Katılım 5 Aralık 2020 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2021 #4 woitx dedi: Telefonu açıp kapattınız mı? Genişletmek için tıkla... Evet denedim olmadı. Heidegger dedi: Kullandığın operatör bazen kullanıma açmamış oluyor. Bende de olmuştu aynısı, operatöre gidip düzelttirdik. Bazen de SIM kartı okumuyor telefon. Genişletmek için tıkla... Birinlerini arayabiliyorum sadece interneti kullanamıyorum operatör kısmına bir bakacağım. Artı 0 Eksi
woitx dedi: Telefonu açıp kapattınız mı? Genişletmek için tıkla... Evet denedim olmadı. Heidegger dedi: Kullandığın operatör bazen kullanıma açmamış oluyor. Bende de olmuştu aynısı, operatöre gidip düzelttirdik. Bazen de SIM kartı okumuyor telefon. Genişletmek için tıkla... Birinlerini arayabiliyorum sadece interneti kullanamıyorum operatör kısmına bir bakacağım.