NewStart Picopat Katılım 27 Şubat 2023 Mesajlar 150 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2023 #1 Xiaomi Redmi Note 9S cihazımda global ROM'dan Çin roma geçiş işlemi yaptım her şey normal gidiyordu fakat cihaz her açılışta Recovery'e atıyor ve hiçbir şekilde sisteme boot etmiyor.
Xiaomi Redmi Note 9S cihazımda global ROM'dan Çin roma geçiş işlemi yaptım her şey normal gidiyordu fakat cihaz her açılışta Recovery'e atıyor ve hiçbir şekilde sisteme boot etmiyor.
Çözüm Kedi60 26 Temmuz 2023 Cihazınızda Fastboot modunu açın ardından Mi Flash ile clean all seçeneğini seçip ROM'u atın. NewStart dedi: Hocam orijinal siteden attığıma eminim ROM'u TWRP ile attım bir şeyler sordu ben hepsine tamam dedim galiba ondan sorun oldu. Genişletmek için tıkla...
Cihazınızda Fastboot modunu açın ardından Mi Flash ile clean all seçeneğini seçip ROM'u atın. NewStart dedi: Hocam orijinal siteden attığıma eminim ROM'u TWRP ile attım bir şeyler sordu ben hepsine tamam dedim galiba ondan sorun oldu. Genişletmek için tıkla...
105993 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Nisan 2016 Mesajlar 6.913 Makaleler 3 Çözümler 43 26 Temmuz 2023 #2 Fastboot'a girebiliyor musun? Girebiliyorsan stock ROM at. Artı 0 Eksi
Kedi60 Hectopat Katılım 19 Ocak 2022 Mesajlar 455 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2023 #3 Userdata sıfırlayın ardından stock ROM atın. Artı 0 Eksi
KS KS NewStart Picopat Katılım 27 Şubat 2023 Mesajlar 150 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2023 #4 105993 dedi: Fastboot'a girebiliyor musun? Girebiliyorsan stock ROM at. Genişletmek için tıkla... Girilebiliyor fakat Çin ROM'da kalmak istiyorum. Kedi60 dedi: Userdata sıfırlayın ardından stock ROM atın. Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim hocam. Artı 0 Eksi
105993 dedi: Fastboot'a girebiliyor musun? Girebiliyorsan stock ROM at. Genişletmek için tıkla... Girilebiliyor fakat Çin ROM'da kalmak istiyorum. Kedi60 dedi: Userdata sıfırlayın ardından stock ROM atın. Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim hocam.
Kedi60 Hectopat Katılım 19 Ocak 2022 Mesajlar 455 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2023 #5 NewStart dedi: Deneyeceğim hocam. Genişletmek için tıkla... Userdata sıfırladıktan sonra isterseniz Çin ROM da atabilirsiniz. Artı 0 Eksi
NewStart dedi: Deneyeceğim hocam. Genişletmek için tıkla... Userdata sıfırladıktan sonra isterseniz Çin ROM da atabilirsiniz.
KS KS NewStart Picopat Katılım 27 Şubat 2023 Mesajlar 150 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2023 #6 Kedi60 dedi: Userdata sıfırladıktan sonra isterseniz Çin ROM da atabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam userdata sıfırladım açılır gibi oldu ama şimdi hiç açılmıyor sadece mi yazısında yeniden başlıyor. Artı 0 Eksi
Kedi60 dedi: Userdata sıfırladıktan sonra isterseniz Çin ROM da atabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam userdata sıfırladım açılır gibi oldu ama şimdi hiç açılmıyor sadece mi yazısında yeniden başlıyor.
Kedi60 Hectopat Katılım 19 Ocak 2022 Mesajlar 455 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2023 #7 NewStart dedi: Hocam userdata sıfırladım açılır gibi oldu ama şimdi hiç açılmıyor sadece mi yazısında yeniden başlıyor. Genişletmek için tıkla... Peki ROM'u nasıl attınız. attığınız ROM resmi ROM mu? Artı 0 Eksi
NewStart dedi: Hocam userdata sıfırladım açılır gibi oldu ama şimdi hiç açılmıyor sadece mi yazısında yeniden başlıyor. Genişletmek için tıkla... Peki ROM'u nasıl attınız. attığınız ROM resmi ROM mu?
KS KS NewStart Picopat Katılım 27 Şubat 2023 Mesajlar 150 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2023 #8 Kedi60 dedi: Peki ROM'u nasıl attınız. Attığınız ROM resmi ROM mu? Genişletmek için tıkla... Hocam orijinal siteden attığıma eminim ROM'u TWRP ile attım bir şeyler sordu ben hepsine tamam dedim galiba ondan sorun oldu. Artı 0 Eksi
Kedi60 dedi: Peki ROM'u nasıl attınız. Attığınız ROM resmi ROM mu? Genişletmek için tıkla... Hocam orijinal siteden attığıma eminim ROM'u TWRP ile attım bir şeyler sordu ben hepsine tamam dedim galiba ondan sorun oldu.
Kedi60 Hectopat Katılım 19 Ocak 2022 Mesajlar 455 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2023 #9 Cihazınızda Fastboot modunu açın ardından Mi Flash ile clean all seçeneğini seçip ROM'u atın. NewStart dedi: Hocam orijinal siteden attığıma eminim ROM'u TWRP ile attım bir şeyler sordu ben hepsine tamam dedim galiba ondan sorun oldu. Genişletmek için tıkla... Artı 1 Eksi Çözüm
Cihazınızda Fastboot modunu açın ardından Mi Flash ile clean all seçeneğini seçip ROM'u atın. NewStart dedi: Hocam orijinal siteden attığıma eminim ROM'u TWRP ile attım bir şeyler sordu ben hepsine tamam dedim galiba ondan sorun oldu. Genişletmek için tıkla...
KS KS NewStart Picopat Katılım 27 Şubat 2023 Mesajlar 150 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2023 #10 Kedi60 dedi: Cihazınızda Fastboot modunu açın ardından Mi Flash ile clean all seçeneğini seçip ROM'u atın. Genişletmek için tıkla... Atıyorum hocam ROM'u inşallah olur. Hocam ROM atıldı telefon sorunsuz açıldı kurulum yapıyorum şu an çok teşekkürler. Artı 0 Eksi
Kedi60 dedi: Cihazınızda Fastboot modunu açın ardından Mi Flash ile clean all seçeneğini seçip ROM'u atın. Genişletmek için tıkla... Atıyorum hocam ROM'u inşallah olur. Hocam ROM atıldı telefon sorunsuz açıldı kurulum yapıyorum şu an çok teşekkürler.