NewStart Picopat Katılım 27 Şubat 2023 Mesajlar 150 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2023 #1 Xiaomi Redmi Note 9S cihazımda global ROM'dan Çin roma geçiş işlemi yaptım her şey normal gidiyordu fakat cihaz her açılışta Recovery'e atıyor ve hiçbir şekilde sisteme boot etmiyor.
Xiaomi Redmi Note 9S cihazımda global ROM'dan Çin roma geçiş işlemi yaptım her şey normal gidiyordu fakat cihaz her açılışta Recovery'e atıyor ve hiçbir şekilde sisteme boot etmiyor.
Çözüm Kedi60 26 Temmuz 2023 Cihazınızda Fastboot modunu açın ardından Mi Flash ile clean all seçeneğini seçip ROM'u atın. NewStart dedi: Hocam orijinal siteden attığıma eminim ROM'u TWRP ile attım bir şeyler sordu ben hepsine tamam dedim galiba ondan sorun oldu. Genişletmek için tıkla...
Cihazınızda Fastboot modunu açın ardından Mi Flash ile clean all seçeneğini seçip ROM'u atın. NewStart dedi: Hocam orijinal siteden attığıma eminim ROM'u TWRP ile attım bir şeyler sordu ben hepsine tamam dedim galiba ondan sorun oldu. Genişletmek için tıkla...
Kullanıcı311 Kilopat Katılım 10 Eylül 2021 Mesajlar 6.393 Makaleler 2 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2023 #11 Hocam EU yükleyin. Artı 0 Eksi
KS KS NewStart Picopat Katılım 27 Şubat 2023 Mesajlar 150 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2023 #12 Kullanıcı311 dedi: Hocam EU yükleyin. Genişletmek için tıkla... Niye hocam. Artı 0 Eksi
Kullanıcı311 Kilopat Katılım 10 Eylül 2021 Mesajlar 6.393 Makaleler 2 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2023 #13 NewStart dedi: Niye hocam. Genişletmek için tıkla... Niye Çin ROM'u yüklüyorsunuz? Arındırılmış olan Xiaomi. EU ROM yükleyin. Artı 0 Eksi
NewStart dedi: Niye hocam. Genişletmek için tıkla... Niye Çin ROM'u yüklüyorsunuz? Arındırılmış olan Xiaomi. EU ROM yükleyin.
KS KS NewStart Picopat Katılım 27 Şubat 2023 Mesajlar 150 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2023 #14 Kullanıcı311 dedi: Niye Çin ROM'u yüklüyorsunuz? Arındırılmış olan Xiaomi. EU ROM yükleyin. Genişletmek için tıkla... Çin ROM'u sadece denemek için yükledim hocam bende sevmiyorum zaten. Şu an kuracak olsam en son EEA ROM'unu kurarım. Artı 0 Eksi
Kullanıcı311 dedi: Niye Çin ROM'u yüklüyorsunuz? Arındırılmış olan Xiaomi. EU ROM yükleyin. Genişletmek için tıkla... Çin ROM'u sadece denemek için yükledim hocam bende sevmiyorum zaten. Şu an kuracak olsam en son EEA ROM'unu kurarım.