Xafest Centipat Katılım 24 Nisan 2024 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2025 #1 7000TL bütçe ile Xiaomi Redmi Pad SE 256 GB alınır mı? Yoksa daha iyisi alınabilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Mayıs 2025
mitatdemir Centipat Katılım 4 Temmuz 2024 Mesajlar 628 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2025 #2 Xafest dedi: 7000TL bütçe ile Xiaomi Redmi Pad SE 256 GB alınır mı? Yoksa daha iyisi alınabilir mi? Genişletmek için tıkla... Ne amaçla alıyorsunuz.
Xafest dedi: 7000TL bütçe ile Xiaomi Redmi Pad SE 256 GB alınır mı? Yoksa daha iyisi alınabilir mi? Genişletmek için tıkla... Ne amaçla alıyorsunuz.
Xafest Centipat Katılım 24 Nisan 2024 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2025 #3 Video izleme, İnternete gezinme ve PDF düzenleme, hafif grafikli oyunlar gibi gündelik kullanım için almak istiyorum.
Video izleme, İnternete gezinme ve PDF düzenleme, hafif grafikli oyunlar gibi gündelik kullanım için almak istiyorum.
mitatdemir Centipat Katılım 4 Temmuz 2024 Mesajlar 628 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2025 #4 Xafest dedi: Video izleme, internete gezinme ve PDF düzenleme, hafif grafikli oyunlar gibi gündelik kullanım için almak istiyorum. Genişletmek için tıkla... O zaman alınır isterseniz Honor Pad X9 modeline de bakabilirsiniz. Xafest dedi: 7000TL bütçe ile Xiaomi Redmi Pad SE 256 GB alınır mı? Yoksa daha iyisi alınabilir mi? Genişletmek için tıkla...
Xafest dedi: Video izleme, internete gezinme ve PDF düzenleme, hafif grafikli oyunlar gibi gündelik kullanım için almak istiyorum. Genişletmek için tıkla... O zaman alınır isterseniz Honor Pad X9 modeline de bakabilirsiniz. Xafest dedi: 7000TL bütçe ile Xiaomi Redmi Pad SE 256 GB alınır mı? Yoksa daha iyisi alınabilir mi? Genişletmek için tıkla...
TheArn2000 Picopat Katılım 3 Kasım 2024 Mesajlar 60 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2025 #5 Kardeşime doğum günü hediyesi olarak almıştım ben aldığım zaman daha ucuzdu. Oyun falan oynadığını görmedim ders çalışıyor bide video izliyo hoparlörü falan da iyi. Bu amaçla alacaksan işini görür diye düşünüyorum.
Kardeşime doğum günü hediyesi olarak almıştım ben aldığım zaman daha ucuzdu. Oyun falan oynadığını görmedim ders çalışıyor bide video izliyo hoparlörü falan da iyi. Bu amaçla alacaksan işini görür diye düşünüyorum.