Kerem.1 Hectopat Katılım 19 Mayıs 2022 Mesajlar 297 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2025 #1 Fiyatına kıyasla diğer tabletleri sormuyorum kronik sorunu var mı? Xiaomi telefon kullanıyorum. Sesi açınca renk bozulması gibi sorunları var. Bu tabletin o tarz şeyleri var mı? Kullanan var mı? Fiyatı önemsiz sadece tableti merak ediyorum.
Fiyatına kıyasla diğer tabletleri sormuyorum kronik sorunu var mı? Xiaomi telefon kullanıyorum. Sesi açınca renk bozulması gibi sorunları var. Bu tabletin o tarz şeyleri var mı? Kullanan var mı? Fiyatı önemsiz sadece tableti merak ediyorum.
Mehmetkayice Centipat Katılım 17 Ağustos 2025 Mesajlar 1.251 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2025 #2 Hangi amaçla alıyorsunuz?
Kerem.1 Hectopat Katılım 19 Mayıs 2022 Mesajlar 297 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2025 #3 Mehmetkayice dedi: Hangi amaçla alıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Al sat amaçlı ticaret. Ama satılana kadar film vs izlerim.
Mehmetkayice dedi: Hangi amaçla alıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Al sat amaçlı ticaret. Ama satılana kadar film vs izlerim.
Mehmetkayice Centipat Katılım 17 Ağustos 2025 Mesajlar 1.251 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2025 #4 Kerem.1 dedi: Al sat amaçlı ticaret. Ama satılana kadar film vs izlerim. Genişletmek için tıkla... Oyun amaçlı satılmaz da alınmaz da lakin film ve günlük kullanım için alınabilir ve satılabilir.
Kerem.1 dedi: Al sat amaçlı ticaret. Ama satılana kadar film vs izlerim. Genişletmek için tıkla... Oyun amaçlı satılmaz da alınmaz da lakin film ve günlük kullanım için alınabilir ve satılabilir.
Kerem.1 Hectopat Katılım 19 Mayıs 2022 Mesajlar 297 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2025 #5 Mehmetkayice dedi: Oyun amaçlı satılmaz da alınmaz da lakin film ve günlük kullanım için alınabilir ve satılabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam peki yurt dışı tabletin garanti dışında sıkıntısı olur mu telefon gibi ?
Mehmetkayice dedi: Oyun amaçlı satılmaz da alınmaz da lakin film ve günlük kullanım için alınabilir ve satılabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam peki yurt dışı tabletin garanti dışında sıkıntısı olur mu telefon gibi ?