Xiaomi Redmi Pad SE vs Honor Pad X9

Yer
İstanbul
Merhaba,

Xiaomi Redmi Pad SE vs Honor Pad X9
Bu iki tablet arasında kaldım.

Amacım, YouTube üzerinden eğitici videolar izlemek,
Dizi, film izlemek.

Oyun oynamak için almıyorum. Fakat merakımdan soruyorum, oyun da oynanır mı?
Bu sorudaki amacım cihazın gücünü anlayabilmek.

Hayatımda hiç tablet kullanmadım ve daha önce araştırmadım da.

Bilgisi, deneyimi olanlar bu konuda bana yardımcı olursa çok sevinirim :)

Son düzenleyen: Moderatör:
İkisi de aynı kulvarda, ben de ikisi arasında kalmıştım, kılıf hediyeli 6 ay taksitle bulunca Honor Pad X9 aldım ve çok memnunum..

Şimdi farklı farklı fiyatlar mevcut Redmi pad SE konusunda eğer ki Redmi pad SE yi 5700 civarına alabilirseniz kesinlike 8 GB RAM ile ve işlemcisi idare eder Honor pad X9'dan daha iyi bir tercih olacaktır. Güncelleme alma konusunda hem Xiaomi kalitesi daha güven veriyor. Onun dışında Honor pad X9'da 5700 civarında o da güzel bir marka ama 4 GB RAM'i ile yetersiz kalacaktır.

Şimdi farklı farklı fiyatlar mevcut Redmi pad SE konusunda eğer ki Redmi pad SE yi 5700 civarına alabilirseniz kesinlike 8 GB RAM ile ve işlemcisi idare eder Honor pad X9'dan daha iyi bir tercih olacaktır. Güncelleme alma konusunda hem Xiaomi kalitesi daha güven veriyor. Onun dışında Honor pad X9'da 5700 civarında o da güzel bir marka ama 4 GB RAM'i ile yetersiz kalacaktır.
X9 da 4+3 yani 7 GB Ram var, 4 GB yetersiz kalırsa Rom dan 3 GB kullanıyor.

X9 da 4+3 yani 7 GB Ram var, 4 GB yetersiz kalırsa Rom dan 3 GB kullanıyor.
Evet doğru fakat yine de bir oyuna etkisi normal RAM'a oranla çok daha az olacaktır sanal RAM'in yani en azından uygulama açarken rahat eder 4+3 sistemiyle. Bu arada cihazdan memnun musunuz? MatePad 11.5 ile Honor pad X9 arasında kalmıştım bugün MatePad 11.5 aldım.

Çok memnunum, birkaç oyun denedim su gibi akıyor, bir de ekran amoled olsaydı Bülent ablamızın deyimiyle fevkaladenin fevkinde diyebilirdik. Bence fiyat/performans olarak rahatça başa güreşir..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı