En ucuz Xiaomi Redmi Pad 6 GB 128 GB 10.6" Tablet fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Xiaomi Redmi Pad 6 GB 128 GB 10.6" Tablet özelliklerini incele, 5.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Xiaomi Redmi Pad SE 8 GB 256 GB 11" Tablet fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Xiaomi Redmi Pad SE 8 GB 256 GB 11" Tablet özelliklerini incele, 5.616,47 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Aralarında en güçlünün diğerlerinene göre neredeyse 2 kat daha iyi olan Huawei MatePad 11 olduğunu biliyorum normalde hiç düşünmeden alırdım ama Google servisleri yok App galleryde az sayıda oyun varmış duyduğuma göre.
Gspace var ama gspacede oyun oynarken oyundan atmalar ani droplar Instagram, YouTube vb... Yerlerde atmalar donmalar olduğunu duydum bu yüzden gspacese sıcak bakamıyorum.
Bütçe 11'i kurtarıyor ama Google uygulamaları konusunda çoğu kişi şikayetçi. Öğrenci indiriminden yararlanabilirsem S9 FE; yararlanamazsam S7 FE alacağım gibi duruyor. 5 yıl gibi uzun bir süre kullanacağım o yüzden Google problemleri ile uğraşmaya bir taraflarım yemiyor.