Xiaomi Redmi Pad vs Huawei MatePad 11

befirat

Hectopat
Daha fazla  
9500 TL altında öğrenci vergi indirimli tablet arıyorum.

Oyunlarda çok kasmayacak orta ayarlarda 2-3 yıl rahat kullanabilecek bir şey arıyorum.

Aklımda 3 adet model var.

Xiaomi Redmi Pad 6 GB RAM.

Huawei MatePad 11 8 GB RAM.

Xiaomi Redmi pad SE 8 GB RAM.

Aralarında en güçlünün diğerlerinene göre neredeyse 2 kat daha iyi olan Huawei MatePad 11 olduğunu biliyorum normalde hiç düşünmeden alırdım ama Google servisleri yok App galleryde az sayıda oyun varmış duyduğuma göre.

Gspace var ama gspacede oyun oynarken oyundan atmalar ani droplar Instagram, YouTube vb... Yerlerde atmalar donmalar olduğunu duydum bu yüzden gspacese sıcak bakamıyorum.

Sizce hangisini almalıyım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam google servislerini ekleyebiliyorsunuz diye biliyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam zaten Technopat yapmış videosunu, Huawei MatePad 11 daha iyi.

Ben sadece gspace ile ekliyebiliyoruz diye biliyorum ve dediğim gibi kasma sorunları oluyor demişler bakmak lazım. Bu arada profil fotoğrafı yakıyor.

Hocam öyleyse Huawei MatePad 11'den olacak kararım.

Ben sadece gspace ile ekliyebiliyoruz diye biliyorum ve dediğim gibi kasma sorunları oluyor demişler bakmak lazım. Bu arada profil fotoğrafı yakıyor.

Hocam öyleyse Huawei MatePad 11'den olacak kararım.
Hocam bencede Huawei MatePad 11 alın. Dahada performans verir. Hemde araştırırsanız çözümünü bulursunuz gspace'yi beğenmezseniz..

11.5 alın en fp ürün bütçe fazlaysa 11 şiddetle tavsiye ederim.

Bütçe 11'i kurtarıyor ama Google uygulamaları konusunda çoğu kişi şikayetçi. Öğrenci indiriminden yararlanabilirsem S9 FE; yararlanamazsam S7 FE alacağım gibi duruyor. 5 yıl gibi uzun bir süre kullanacağım o yüzden Google problemleri ile uğraşmaya bir taraflarım yemiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…