mustafa_3246 Zeptopat Katılım 10 Haziran 2025 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2025 #1 Merhaba arkadaşlar. ilk önce telefonum Xiaomi Redmi S2 İşletim sistemi o kadar kasıyor ki OrangeFox'u indirip Arrow OS indirdim fakat cihaz kendini hep recoverye atıyor, sizce sebebi nedir?
Merhaba arkadaşlar. ilk önce telefonum Xiaomi Redmi S2 İşletim sistemi o kadar kasıyor ki OrangeFox'u indirip Arrow OS indirdim fakat cihaz kendini hep recoverye atıyor, sizce sebebi nedir?
Heribert Yavuz Gigapat Zamanın Tanığı Android Ustası Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 6.224 Makaleler 6 Çözümler 146 Yer Dimension C-137 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Video Editör 10 Haziran 2025 #2 Wipe data yes yaptınız mı? Artı 0 Eksi
KS KS mustafa_3246 Zeptopat Katılım 10 Haziran 2025 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2025 #3 Hayır sadece bu ekranda kaldı recovery in açılmasını uzun zaman bekledim ama açılmadı sadece bu yazıyor Heribert Yavuz dedi: Wipe data yes yaptınız mı? Genişletmek için tıkla... Ama dosya inerken tuhaf bir şekilde indirildi Son düzenleme: 10 Haziran 2025 Artı 0 Eksi
Hayır sadece bu ekranda kaldı recovery in açılmasını uzun zaman bekledim ama açılmadı sadece bu yazıyor Heribert Yavuz dedi: Wipe data yes yaptınız mı? Genişletmek için tıkla... Ama dosya inerken tuhaf bir şekilde indirildi