hzmendel Hectopat Katılım 5 Ekim 2019 Mesajlar 572 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2023 #1 Telefonum Xiaomi Redmi S2. şarj kablosu parçalandığı için yeni bir kablo almayı düşünüyorum. Sizce aşağıdakilerden hangisini tercih etmeliyim? Anker Marka Şarj Kablosu Ugreen Marka Şarj Kablosu Son düzenleyen: Moderatör: 19 Eylül 2023
Telefonum Xiaomi Redmi S2. şarj kablosu parçalandığı için yeni bir kablo almayı düşünüyorum. Sizce aşağıdakilerden hangisini tercih etmeliyim? Anker Marka Şarj Kablosu Ugreen Marka Şarj Kablosu
rivenays Hectopat Katılım 3 Haziran 2022 Mesajlar 456 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2023 #2 hzmendel dedi: Telefonum Xiaomi Redmi s2. şarj kablosu parçalandığı için yeni bir kablo almayı düşünüyorum. Sizce aşağıdakilerden hangisini tercih etmeliyim? Anker Marka Şarj Kablosu Ugreen Marka Şarj Kablosu Genişletmek için tıkla... Fark etmez 30 TL'lik de alsan pek fark olmaz diye düşünüyorum cihaz eski sonuçta.
hzmendel dedi: Telefonum Xiaomi Redmi s2. şarj kablosu parçalandığı için yeni bir kablo almayı düşünüyorum. Sizce aşağıdakilerden hangisini tercih etmeliyim? Anker Marka Şarj Kablosu Ugreen Marka Şarj Kablosu Genişletmek için tıkla... Fark etmez 30 TL'lik de alsan pek fark olmaz diye düşünüyorum cihaz eski sonuçta.