Xiaomi Redmi S2 ROM nasıl atılır?

yagami_light

Hectopat
Merhabalar.
Yaklaşık 3 senedir Xiaomi Redmi S2 modelini kullanıyorum. Telefon artık yavaşladı ve içine halihazırda kurulu olan MIUI arayüzünü bile doğru dürüst çalıştırmamaya başladı. MIUI da zaten berbat bir arayüz. Her neyse ben telefona ROM atmak istiyorum fakat fazla bir bilgim yok. Öğrendiğim kadarıyla yeni recovery yani TWRP yüklememiz gerekiyormuş ek olarak da telefona uygun ROM'ları flash veya bilgisayardan indirip içine atmamız gerekiyormuş. Ayrıca telefonun bilgisayarı okuması için bilgisayara driver kurmamı gerekiyormuş fakat hangi driver kurulmalı uygun ROM ve TWRP nereden indirilir telefonu kullanılmaz hale getirmemek için ne yapmalıyız? ROM attıktan sonra IMEI sıkıntısı çıkıyor mu? Google veya mobil veride sorun yaşıyor muyuz?
Gibi sorular var. Bana uygun ROM bulabileceğim site olur kaynak olur rehber olur paylaşabilir misiniz?
MİUİ Forumda TWRP dosyası buldum ama çoğu kişi sorun yaşamış.

IMEI sıkıntısı çekmezsin. Önce Bootloader Unlock etmek gerek. Ardından TWRP kurulumu basit olacaktır. Telegram gruplarında sayısız rom mevcut. Ama o gruplar nerede bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…