Xiaomi Redmi Watch 4 vs Watch 5 Lite

KubilayCansu

Hectopat
Daha fazla  
Aralarında çok büyük farklar göremedim. Watch 4 diğerine göre 800 TL daha pahalı. Bu fiyata değecek bir fark var mı sizce hangisini almalıyım?

Hocam şu an aktif olarak 4 aydır Redmi Watch 4 kullanıyorum ve şu ana kadar hiçbir sorun yaşamadım. Pek bir donanımsal bir fark yok ama yandaki tuş karşı taraftaki insanın "AAA Apple Watch mı bu?" demesine sonuç açıyor. 5 Lite'da daha büyük ve net ekran sizi karşılar. Ayrıca internette gördüklerinize kulak vermeyin, yoğun kullanımda yaklaşık 8-9 gün sizi karşılar, arada bir saate bakarım dersenizde net 20 gün sizi idare eder.

Ben buraya kendi deneyimlerimi ve özelliklerini yazdım, gerisi size kalmış

Aşırı bir beklentim yok aslında kolumda dursun arada bir saate ve gelen bildirimlere bakarım kafasında alıyorum. Biraz da güzel gözüksün istiyorum Watch 4 gerçekten Apple Watch'a benziyor. Fiyatları aynı olsa kesinlikle Watch 4 alırdım ama 800 tl fark da kafamı karıştırıyor.

Watch 4 her türlü daha iyi. Ayrica Watch 4'te 2 GB depolama var. Watch 4E istersen modlu mi fitness ile oyun veya hesap makinesi gibi küçük şeyler yükleyebilirsin. Bana sorarsan Redmi Watch 4 daha iyi fiyat farkına değer. Redmi Watch 5'te çıktı şu an 4000 TL onun fiyatına değer mi bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…