Çözüldü Xiaomi Redmi Watch 4'e Amazon Alexa nasıl kurulur?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Erdem Düz

Decapat
Daha fazla  
Başlıkta da belirttiğim gibi nasıl kurulur? Akıllı saatte baktım Amazon Alexa bulamadım hiçbir yerde, ben de belki Mi Fitness uygulamasından kuruluyordur dedim onu yaptım yine olmadı bölgemi değiştirdim VPN ile farklı bölgede denedim ama yok, yabancı kanallarda ve kaynaklarda kuruyorlar ama bende Amazon Alexa yok resmen, Türkiye'de bulunmuyormuş galiba yapay zeka öyle diyordu Xiaomi Redmi Watch 4 kullanan birisi veya bilen birisi varsa yardımcı olursa çok sevinirim... (Şimdiden yardımcı olan herkese teşekkürler.)

Çözüm
Telegram üzerinden modlu mi fitness uygulaması kuruyorsun, sonrasında telefonun dilini İngilizce yapıyorsun kalan işlemler basit oturum aç vesaire vesaire. Türkçe dil desteği yok yapay zeka da denemez webde ne buluyorsa yapıştırıyor ben kullandığım zaman sosyal aktivitesi vesaire yoktu.

MiWatchSupportBot
Mobil cihazın üstünden bu botu başlat uygulamada tonlarca yeni kadran ve oyunlar bulabilirsin PayPal'in varsa eklentiler alarak saati geliştirebilirsin.

( /Start > /latestapp diye gideceksin .bin olarak yüklerse telefonunun dosya yöneticisinden uzantıyı .APK olarak değiştir öyle de çalışıyor. Tüm izinleri verebilirsin 1 senedir kullanıyorum güvenlik ile alakalı en ufak bir sorun bile yaşamadım.)
Telegram üzerinden modlu mi fitness uygulaması kuruyorsun, sonrasında telefonun dilini İngilizce yapıyorsun kalan işlemler basit oturum aç vesaire vesaire. Türkçe dil desteği yok yapay zeka da denemez webde ne buluyorsa yapıştırıyor ben kullandığım zaman sosyal aktivitesi vesaire yoktu.

MiWatchSupportBot
Mobil cihazın üstünden bu botu başlat uygulamada tonlarca yeni kadran ve oyunlar bulabilirsin PayPal'in varsa eklentiler alarak saati geliştirebilirsin.

( /Start > /latestapp diye gideceksin .bin olarak yüklerse telefonunun dosya yöneticisinden uzantıyı .APK olarak değiştir öyle de çalışıyor. Tüm izinleri verebilirsin 1 senedir kullanıyorum güvenlik ile alakalı en ufak bir sorun bile yaşamadım.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Teşekkürler yardımın için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…