Çözüldü Xiaomi Redmi Watch 4'e uygulama yüklenebilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

783268

Centipat
Xiaomi Watch 4 saat im var. PC bağlayıp APK tarzı uygulama yükleyebilir miyim? Oyun falan ben 10 Watch uygulaması vardı vb. uygulamalar.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bunun gibi

Saat de Wi-Fi desteği yok sizce telefondan vb yerden böyle bir uygulama yükleyebilir miyim gördüm çok hoşuma gittdi

Son düzenleme:
Çözüm
Saat normalde oyun ve uygulama indirmeyi desteklemiyor ancak modlu Mi Fitness ile bunu yapmak mümkün.

İsterseniz kendi hazırladığım rehberime bakabilirsiniz.
Saat normalde oyun ve uygulama indirmeyi desteklemiyor ancak modlu Mi Fitness ile bunu yapmak mümkün.

Çözüm
Saat normalde oyun ve uygulama indirmeyi desteklemiyor ancak modlu mi fitness ile bunu yapmak mümkün.

Hocam çok kral adamsın. Şimdi deneyeceğim işe yaramazsa bile ttşk ederim.

Saat normalde oyun ve uygulama indirmeyi desteklemiyor ancak modlu mi fitness ile bunu yapmak mümkün.

Hocam işe yaradı teşekkür ederim ama bir sorum olacaktı içine bazı oyunlar yüklenebiliyor modlar ile vb şekilde ama yapan firma neden bunu daha fazla satmak için kullanmadı içine bunun gibi ufak bir App Store yükleyebilirdi.

Son düzenleme:
Hocam çok kral adamsın. Şimdi deneyeceğim işe yaramazsa bile ttşk ederim.
Ne demek hocam görevimiz :D

Hocam işe yaradı teşekkür ederim ama bir sorum olacaktı içine bazı oyunlar yüklenebiliyor modlar ile vb şekilde ama yapan firma neden bunu daha fazla satmak için kullanmadı içine bunun gibi ufak bir App Store yükleyebilirdi.
Evet yükleyebilirdi, hatta saat 120'ye kadar tema yüklenebiliyor ancak Xiaomi saatin depolama alanı 2GB olmasına rağmen bu sınırı 30mb ile sınırlamış.

Muhtemelen saate fazla yük olup stabilizeyi bozabileceği için koymadılar. Çünkü depolama alanı doluluğu %80'den sonra cihazlar ağır çalışmaya başlıyor.

Ancak saat gayet akıcı ve kaliteli.

Evet yükleyebilirdi, hatta saat 120'ye kadar tema yüklenebiliyor ancak Xiaomi saatin depolama alanı 2 GB olmasına rağmen bu sınırı 30 MB ile sınırlamış.

Muhtemelen saate fazla yük olup stabilizeyi bozabileceği için koymadılar. Çünkü depolama alanı doluluğu %80'den sonra cihazlar ağır çalışmaya başlıyor.

Merhaba hocam saate uygulama yükleyince yazılar yerine kare semboller çıkıyor çözümü var mı hesap makinesi için?

Hocam lütfen acil bak redmi watch 5lite aldım nasıl uygulama yüklerim modlu fitness falan

Evet yükleyebilirdi, hatta saat 120'ye kadar tema yüklenebiliyor ancak Xiaomi saatin depolama alanı 2GB olmasına rağmen bu sınırı 30mb ile sınırlamış.

Hocam lütfen acil cevap redmi watch 5lite aldım nasıl uygulama yüklerim modlu fitness falan

Son düzenleme:
Hocam o sorun bende de var günceledim ama olmuyor geliştiricinin bir el atması lazım herhalde
Onları için para ile satılan ek yama almanız lazım o zaman akıllı saate sistem güncellemesi yoluyla yama iniyor.

Hocam lütfen acil bak redmi watch 5lite aldım nasıl uygulama yüklerim modlu fitness falan

Hocam lütfen acil cevap redmi watch 5lite aldım nasıl uygulama yüklerim modlu fitness falan
Redmi Watch 5 Lite, Watch 4'e göre çok daha düşük donanıma sahip, hatta donanım yok desek yeridir animasyonlar bile çoğu yerde kaldırılmış, saatin Active modele göre tek artısı AMOLED ekran, yani o saate oyun yükleyemezsiniz.

Onları için para ile satılan ek yama almanız lazım o zaman akıllı saate sistem güncellemesi yoluyla yama iniyor.

Redmi Watch 5 Lite, Watch 4'e göre çok daha düşük donanıma sahip, hatta donanım yok desek yeridir animasyonlar bile çoğu yerde kaldırılmış, saatin Active modele göre tek artısı AMOLED ekran, yani o saate oyun yükleyemezsiniz.
Modlu mi fitness ile redmi watch 5 litea oyun yüklenirmi peki?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı