Yerayay Kilopat Konsol Ligine Hoş Geldin Kıdemli Üye Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 7.327 Makaleler 11 Çözümler 234 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2024 #11 Jberha dedi: Samsung'tan iyi midir? Genişletmek için tıkla... Samsung daha iyi gibi ama ben estetik olarak Huawei beğendim seçim sana kalmış.
Jberha dedi: Samsung'tan iyi midir? Genişletmek için tıkla... Samsung daha iyi gibi ama ben estetik olarak Huawei beğendim seçim sana kalmış.
Jberha Centipat Katılım 16 Şubat 2024 Mesajlar 286 Yer Hatay Daha fazla Sistem Özellikleri Msi 4060 ti ventus 2x 7500f Kioxia 1tb 3300/3100 2x8 5600mhz ram msi a620m pro anakart Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 8 Aralık 2024 #12 Yerayay dedi: Samsung daha iyi gibi ama ben estetik olarak Huawei beğendim seçim sana kalmış. Genişletmek için tıkla... Bende öyle düşüyorum peki ya müzik depolama özelliği önemli olmadan yine bu fiyatlarda bir öneriniz var mı kalp ritmini falan ölçsün yeter.
Yerayay dedi: Samsung daha iyi gibi ama ben estetik olarak Huawei beğendim seçim sana kalmış. Genişletmek için tıkla... Bende öyle düşüyorum peki ya müzik depolama özelliği önemli olmadan yine bu fiyatlarda bir öneriniz var mı kalp ritmini falan ölçsün yeter.
Yerayay Kilopat Konsol Ligine Hoş Geldin Kıdemli Üye Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 7.327 Makaleler 11 Çözümler 234 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2024 #13 Jberha dedi: Bende öyle düşüyorum peki ya müzik depolama özelliği önemli olmadan yine bu fiyatlarda bir öneriniz var mı kalp ritmini falan ölçsün yeter. Genişletmek için tıkla... Öneri konusu açarsan fiyat bandınıda yazarsan güzel öneriler gelir.
Jberha dedi: Bende öyle düşüyorum peki ya müzik depolama özelliği önemli olmadan yine bu fiyatlarda bir öneriniz var mı kalp ritmini falan ölçsün yeter. Genişletmek için tıkla... Öneri konusu açarsan fiyat bandınıda yazarsan güzel öneriler gelir.
Jberha Centipat Katılım 16 Şubat 2024 Mesajlar 286 Yer Hatay Daha fazla Sistem Özellikleri Msi 4060 ti ventus 2x 7500f Kioxia 1tb 3300/3100 2x8 5600mhz ram msi a620m pro anakart Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 8 Aralık 2024 #14 Bu saatler ilk mesajıma uyuyor dimi? Yerayay dedi: Öneri konusu açarsan fiyat bandınıda yazarsan güzel öneriler gelir. Genişletmek için tıkla...
Bu saatler ilk mesajıma uyuyor dimi? Yerayay dedi: Öneri konusu açarsan fiyat bandınıda yazarsan güzel öneriler gelir. Genişletmek için tıkla...