Xiaomi robot süpürge alınır mı?

BulletProof009

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Gtx 1660 Super 6Gb Ventus Xc OC
İntel İ3 10100f
2×8 Apacher Panther
Msi H4B10 Anakart
Corsair Carbide Spec Delta RGB
Arkadaşlar günaydın. Bugün bu robot süpürgeden sipariş vereceğim. Sizce bu fiyat bandında daha iyisi var mıdır? Fiyat için maksimum 15k bütçem var. Önerilerinizi bekliyorum.

Süpürgenin linki bu arkadaşlar

Üstekki link çalışmıyor sanırım

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar günaydın. Bugün bu robot süpürgeden sipariş vereceğim. Sizce bu fiyat bandında daha iyisi var mıdır? Fiyat için maksimum 15k bütçem var. Önerilerinizi bekliyorum.

Süpürgenin linki bu arkadaşlar

Üstekki link çalışmıyor sanırım

Merhaba aynı ürünün birkaç eski modelini annemler kullanıyor memnunlar ama şöyle anlatayım aileniz veya kendiniz için alıp almadıgınızı bilmedigim için size konuşacağım benim ailem çok titizdir ondan gene de üstünü normal süpürge ile siliyorlar, çok iyi temizlemiyor diyorlar gene de ekstra Ultra titiz değilseniz alınabilir bana göre güzel temizliyor ailem abartıyor sadece çok titizler temizlik konusunda bence gayet güzel ama aynı ürünü konuşmadıgımız için gene de bir YouTube videolarına bakabilirsiniz şöyle atayım süpürgenin tam modelinde Türkçe incelemesini bulamadıgım için size modeller arasında bir karşılaştırma attım çok fark olmaz attıgınız ürün 13K Max 14K 15k olur diye düşünüyorum
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı