Xiaomi Router A4 nasıl bağlanır?

Zarifsiz

Hectopat
Merhaba, VC220 g3u modemim var ve belirttiğim routerı aldım şu an ne yapacağım hakkına gram fikrim yok. Ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, VC220 g3u modemim var ve belirttiğim routerı aldım şu an ne yapacağım hakkına gram fikrim yok. Ne yapmalıyım?

Modemin altındaki etikette tam modeli yazar onu buraya atar mısın?

R4AC yazıyor

Hocam Routera güç verdiğimde turuncu ışık 1saniye yanıp sönüyor sonra ne mavi ışık nede bir şey yanıyor. Ethernet kablosu hiçbirşey bağlı değil bu arada, normal mi?

R4AC yazıyor.

Hocam routera güç verdiğimde turuncu ışık 1saniye yanıp sönüyor sonra ne mavi ışık ne de bir şey yanıyor. Ethernet kablosu hiçbir şey bağlı değil bu arada, normal mi?

Cihazın arayüzüne girip hangi sürüm olduğu yazan ekranın SS ini buraya kırpmadan atar mısın?

Cihazın arayüzüne nasıl gireceğim?

192.168.31.1 adresini tarayıcının üstündeki kısma yapıştır ve kurulumu yap ama cihazı sakın güncelleme ve otomatik güncellemeleri açma OpenWrt kurarken zorlanabilirsin.

192.168.31.1 adresini tarayıcının üstündeki kısma yapıştır ve kurulumu yap ama cihazı sakın güncelleme ve otomatik güncellemeleri açma OpenWrt kurarken zorlanabilirsin.
Hocam cihaz açık değil sanırsam? Fişe taktım lakin ışık falan yanmıyor hiç. Ethernet kablosunu bağlayıp girmeye çalıştığımda İnternet bağlantısı yok yazıyor sitede. Telefondan Wifi ağlarına baktığımdada çıkmıyor hiç

Routera gri lan portlardan mı bağlısın yoksa mavi WAN portundan mı eğer WAN'dan bağlandıysan ondab dolayı olabilir gri lan portundan bağlan.

Routera gri lan portlardan mı bağlısın yoksa mavi WAN portundan mı eğer WAN'dan bağlandıysan ondab dolayı olabilir gri lan portundan bağlan.
PCye bağlı olan etherneti griye bağladım evet.

Mavi olanı modem ile bağlamama gerek var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…