Zarifsiz Hectopat Katılım 31 Temmuz 2022 Mesajlar 848 Çözümler 4 26 Temmuz 2025 #11 NYTMARE dedi: Bağlayabilirsin bir sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... Modemi köprü moduna vs almama gerek var mı peki? Fabrika ayarlarında şu an modem bu arada.
NYTMARE dedi: Bağlayabilirsin bir sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... Modemi köprü moduna vs almama gerek var mı peki? Fabrika ayarlarında şu an modem bu arada.
NYTMARE Hectopat Katılım 27 Eylül 2021 Mesajlar 4.902 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2025 #12 Zarifsiz dedi: Modemi köprü moduna vs almama gerek var mı peki? Fabrika ayarlarında şu an modem bu arada. Genişletmek için tıkla... Hayır şu an gerek yok o en son ilk başta routerı kur yeter.
Zarifsiz dedi: Modemi köprü moduna vs almama gerek var mı peki? Fabrika ayarlarında şu an modem bu arada. Genişletmek için tıkla... Hayır şu an gerek yok o en son ilk başta routerı kur yeter.
Zarifsiz Hectopat Katılım 31 Temmuz 2022 Mesajlar 848 Çözümler 4 26 Temmuz 2025 #13 NYTMARE dedi: Hayır şu an gerek yok o en son ilk başta routerı kur yeter. Genişletmek için tıkla... Maalesef yine bir şey yok, cihazda halen ışıklar yanmıyor ve arayüze bile giremiyorum
NYTMARE dedi: Hayır şu an gerek yok o en son ilk başta routerı kur yeter. Genişletmek için tıkla... Maalesef yine bir şey yok, cihazda halen ışıklar yanmıyor ve arayüze bile giremiyorum
NYTMARE Hectopat Katılım 27 Eylül 2021 Mesajlar 4.902 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2025 #14 Zarifsiz dedi: Maalesef yine bir şey yok, cihazda halen ışıklar yanmıyor ve arayüze bile giremiyorum. Genişletmek için tıkla... Cihazı arka deliğine 10 sn kürdan tutarak resetle.
Zarifsiz dedi: Maalesef yine bir şey yok, cihazda halen ışıklar yanmıyor ve arayüze bile giremiyorum. Genişletmek için tıkla... Cihazı arka deliğine 10 sn kürdan tutarak resetle.
Zarifsiz Hectopat Katılım 31 Temmuz 2022 Mesajlar 848 Çözümler 4 26 Temmuz 2025 #15 NYTMARE dedi: Cihazı arka deliğine 10 sn kürdan tutarak resetle. Genişletmek için tıkla... Yaptım şuan, ışık yanmadı. Fişte değilken basılı tutarak güç verdiğimde dediğim gibi turuncu ışık yanıp sönüyor bir kereliğine
NYTMARE dedi: Cihazı arka deliğine 10 sn kürdan tutarak resetle. Genişletmek için tıkla... Yaptım şuan, ışık yanmadı. Fişte değilken basılı tutarak güç verdiğimde dediğim gibi turuncu ışık yanıp sönüyor bir kereliğine
NYTMARE Hectopat Katılım 27 Eylül 2021 Mesajlar 4.902 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2025 #16 Zarifsiz dedi: Yaptım şu an, ışık yanmadı. Fişte değilken basılı tutarak güç verdiğimde dediğim gibi turuncu ışık yanıp sönüyor bir kereliğine. Genişletmek için tıkla... O zaman o cihaz sıkıntılı olabilir.
Zarifsiz dedi: Yaptım şu an, ışık yanmadı. Fişte değilken basılı tutarak güç verdiğimde dediğim gibi turuncu ışık yanıp sönüyor bir kereliğine. Genişletmek için tıkla... O zaman o cihaz sıkıntılı olabilir.
Zarifsiz Hectopat Katılım 31 Temmuz 2022 Mesajlar 848 Çözümler 4 26 Temmuz 2025 #17 NYTMARE dedi: O zaman o cihaz sıkıntılı olabilir. Genişletmek için tıkla... hepsiburada dan almıştım umarım iade yapılıyordur.
NYTMARE dedi: O zaman o cihaz sıkıntılı olabilir. Genişletmek için tıkla... hepsiburada dan almıştım umarım iade yapılıyordur.
NYTMARE Hectopat Katılım 27 Eylül 2021 Mesajlar 4.902 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2025 #18 Zarifsiz dedi: Hepsiburada'dan almıştım umarım iade yapılıyordur. Genişletmek için tıkla... Onun yerine üstüne ekleyip Xiaomi AX3000t modelini al ben kullanıyorum memnunum.
Zarifsiz dedi: Hepsiburada'dan almıştım umarım iade yapılıyordur. Genişletmek için tıkla... Onun yerine üstüne ekleyip Xiaomi AX3000t modelini al ben kullanıyorum memnunum.
Zarifsiz Hectopat Katılım 31 Temmuz 2022 Mesajlar 848 Çözümler 4 1 Ağustos 2025 #19 NYTMARE dedi: Onun yerine üstüne ekleyip Xiaomi AX3000t modelini al ben kullanıyorum memnunum. Genişletmek için tıkla... Param yokki NYTMARE dedi: Onun yerine üstüne ekleyip Xiaomi AX3000t modelini al ben kullanıyorum memnunum. Genişletmek için tıkla... Hocam değişim yaptilarda modemden ip alamadim resetlemeyi denedim şimdi turuncu işik yanip sonuyor 5 dakikadir, bağlanamadim bi Son düzenleme: 1 Ağustos 2025
NYTMARE dedi: Onun yerine üstüne ekleyip Xiaomi AX3000t modelini al ben kullanıyorum memnunum. Genişletmek için tıkla... Param yokki NYTMARE dedi: Onun yerine üstüne ekleyip Xiaomi AX3000t modelini al ben kullanıyorum memnunum. Genişletmek için tıkla... Hocam değişim yaptilarda modemden ip alamadim resetlemeyi denedim şimdi turuncu işik yanip sonuyor 5 dakikadir, bağlanamadim bi
NYTMARE Hectopat Katılım 27 Eylül 2021 Mesajlar 4.902 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2025 #20 Zarifsiz dedi: Param yok ki. Hocam değişim yaptilarda modemden IP alamadim resetlemeyi denedim şimdi turuncu işik yanip sonuyor 5 dakikadir, bağlanamadim bir. Genişletmek için tıkla... Allah Allah vallahi aklıma bir şey gelmiyor hocam.
Zarifsiz dedi: Param yok ki. Hocam değişim yaptilarda modemden IP alamadim resetlemeyi denedim şimdi turuncu işik yanip sonuyor 5 dakikadir, bağlanamadim bir. Genişletmek için tıkla... Allah Allah vallahi aklıma bir şey gelmiyor hocam.