Baristokrat Decapat Katılım 25 Eylül 2022 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2024 #1 Merhaba herkese, Abim masaüstü bilgisayara evdeki modemden kablo çekmemek için Xiaomi Router AX3000t bu üründen almış ama yanlış aldığını düşünüyorum, kurcaladım Access Point gibi mi diye ama içinden çıkamadım sizce oluru var mı yoksa iade mi etmeli? Xiaomi Router AX3000T - Xiaomi Global Xiaomi Router AX3000T: Full-speed Wi-Fi 6, 3000Mbps wireless speed, '2+1' 5G band antennae, New-generation 12nm dual-core 1.3GHz processor www.mi.com Masaüstü PC'mizin Wi-Fi adaptörü yok. Teşekkürler.
Merhaba herkese, Abim masaüstü bilgisayara evdeki modemden kablo çekmemek için Xiaomi Router AX3000t bu üründen almış ama yanlış aldığını düşünüyorum, kurcaladım Access Point gibi mi diye ama içinden çıkamadım sizce oluru var mı yoksa iade mi etmeli? Xiaomi Router AX3000T - Xiaomi Global Xiaomi Router AX3000T: Full-speed Wi-Fi 6, 3000Mbps wireless speed, '2+1' 5G band antennae, New-generation 12nm dual-core 1.3GHz processor www.mi.com Masaüstü PC'mizin Wi-Fi adaptörü yok. Teşekkürler.