Rioomaybe Hectopat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 109 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2025 #1 Xiaomi router C satın aldım. Kurmak için bağlanmak istiyorum fakat şifre istiyor Wi-Fi'den bağlanmaya çalıştıgımda. Dosya Ekleri f8b11c4b-dffe-48a0-bbca-977903e25f1b.jpg 59,4 KB · Görüntüleme: 22
Xiaomi router C satın aldım. Kurmak için bağlanmak istiyorum fakat şifre istiyor Wi-Fi'den bağlanmaya çalıştıgımda.
miçobaba Decipat Katılım 13 Kasım 2024 Mesajlar 3.577 Makaleler 3 Çözümler 32 17 Haziran 2025 #2 Rioomaybe dedi: Xiaomi router C satın aldım. Kurmak için bağlanmak istiyorum fakat şifre istiyor Wi-Fi'den bağlanmaya çalıştıgımda. Genişletmek için tıkla... şu videoya bakabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Rioomaybe dedi: Xiaomi router C satın aldım. Kurmak için bağlanmak istiyorum fakat şifre istiyor Wi-Fi'den bağlanmaya çalıştıgımda. Genişletmek için tıkla... şu videoya bakabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.995 Çözümler 552 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2025 #3 Rioomaybe dedi: Xiaomi router C satın aldım. Kurmak için bağlanmak istiyorum fakat şifre istiyor Wi-Fi'den bağlanmaya çalıştıgımda. Genişletmek için tıkla... Routerın arka kısmında yazmıyor mu?
Rioomaybe dedi: Xiaomi router C satın aldım. Kurmak için bağlanmak istiyorum fakat şifre istiyor Wi-Fi'den bağlanmaya çalıştıgımda. Genişletmek için tıkla... Routerın arka kısmında yazmıyor mu?
miçobaba Decipat Katılım 13 Kasım 2024 Mesajlar 3.577 Makaleler 3 Çözümler 32 17 Haziran 2025 #4 Einstein dedi: Routerın arka kısmında yazmıyor mu? Genişletmek için tıkla... Emin değilim ama Xiaomi'nin uygulamasından kendin ayarlıyorsun galiba şifreyi.
Einstein dedi: Routerın arka kısmında yazmıyor mu? Genişletmek için tıkla... Emin değilim ama Xiaomi'nin uygulamasından kendin ayarlıyorsun galiba şifreyi.