Xiaomi şarj aleti orijinal mi?

Daha fazla  

Bunların orijinal olma ihtimali var mı, sıkıntı çıkarır mı? Çünkü orijinal cihaz bulmak çok zor. Telefonculara vs gitsem orijinal satarlar mı?

Pek de güvenilir olmayabilir replika çıkma ihtimali var değerlendirmelere bakın ayrıca satıcıya'da sorup doğrulayın ama ben olsam bu tür yerlerden almak yerine Spigen'den alırdım orijinal çıkma ihtimali olup olmayacağı için.

Hocam muhtemelen orijinaldir. Sıkıntı çıkarsa satıcıyla iletişime geçersin. Trendyol sonuçta.

Hocam muhtemelen orijinaldir. Sıkıntı çıkarsa satıcıyla iletişime geçersin. Trendyol sonuçta.
Hocam ürünü Trendyol'un kendisi satmıyor o nedenle orijinal çıkmama ihtimali var. Bu satıcıdan alanlar filtresini uyguladığımızda kimisi orijinal derken kimisi replika demiş. Risk alıp ürünü satın alırsanız şarja takar takmaz orijinal olup olmadığını anlayabilirsiniz çünkü Xiaomi 67 W ibaresi ancak Xiaomi'nin orijinal şarjlarında ortaya çıkıyor. Replika olması halinde iade edersiniz veya hiç riske almayıp Xiaomi'nin kendi sitesinden şarj aleti alabilirsiniz (maalesef pahalıya satılıyor).

Bana sorarsanız almayın. Trendyol yorumları da o kadar güvenilir değil. Satıcı Trendyol olmadığı sürece replika çıkabilir. Yüksek ihtimal.

Almayın hocam kesinlikle 67W değil bende orijinal sanarak aldım 12W olan şarj aleti daha hızlı şarj ediyor çok yavaş kesintili ediyor bir de şarjı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…