Çözüldü Xiaomi System has destroyed hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

HuzeyfeTalhaAksu

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar telefonumun sistemi çöktü. Bootloader açık mı bilmiyorum sistem çökük olduğu için görünmüyor. Direkt sistemi yükleyemiyorum sadece dft Pro'yla yapanları buldum. Başka bir çözüm yöntemi olan veya yardımcı olabilecek biri var mı acaba? Mi boot loader V2 ve Mi Flash tool da denedim.

Çözüm

IMEI için değil WhatsApp bl açık olduğu için orijinal wp yükleyin uyarısı veriyordu.

Telefon MediaTek MTKClient için bir tutorial falan var mıdır?

Aynı hatayı yaşayanlar için link bırakıyorum cihaz MediaTek işlemciyse.
Buradan indirip driverları kurun telefonu kapatın unlock.bat dosyasını çalıştırın. Cihazınızı ses kısma tuşuna basarak bağlayın. Sonra program işlemleri tamamlayıp kapanacaktır. Cihazınız sıfırlanacaktır, IMEI gider mi bilmiyorum. Cihazın boootloaderını geri kilitlediğiniz zaman yine sistem çöktü hatası verir bu nedenle sıfır bir stock ROM kurup tekrar kilitlemeyi deneyin.

Daha önce bootloader kilidini açmış mıydın?

Telefon açılırken kameranın altında (orta üst tarafta) açık kilit logosu var mı?

Daha önce bootloader kilidini açmış mıydın?

Telefon açılırken kameranın altında (orta üst tarafta) açık kilit logosu var mı?

Telefonu telefoncuya alt boardini değiştirmesi için vermiştim aldığımda IMEI'si gitmişti ve WhatsApp'a giremiyordum. Ben de ADB ile geri kilitlemeye çalıştım sonra da sistem çöktü. Şu ankilitli galiba. Mi Tools ile sistem kurmayı denediğimde logda cihaz kilitli uyarısı aldım. Fotoğrafını yükledim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Sanırsam telefoncu kilit açma süresini beklememek için EDL veya MTK yardımı ile kilidi açmaya çalışmış bende bu durumu yaşadım ve maalesef kilidi normal bir şekilde (xiaomitools ile) açmadan normal yöntemler ile düzeltemezsin telefonun işlemcisi qualcoom marka ise EDL MediaTek işlemci ise MTKClient kullanman gerekecek.

Bu arada IMEI'si gitti diye kilidi kapatmanız IMEI'nizin geri geleceği anlamına gelmiyor. Dft tool gibi uygulamalar ile telefon normal bir şekilde açıkken bile IMEI atabilirdin.

IMEI için değil WhatsApp bl açık olduğu için orijinal wp yükleyin uyarısı veriyordu.

Telefon MediaTek MTKClient için bir tutorial falan var mıdır?

Aynı hatayı yaşayanlar için link bırakıyorum cihaz MediaTek işlemciyse.
Buradan indirip driverları kurun telefonu kapatın unlock.bat dosyasını çalıştırın. Cihazınızı ses kısma tuşuna basarak bağlayın. Sonra program işlemleri tamamlayıp kapanacaktır. Cihazınız sıfırlanacaktır, IMEI gider mi bilmiyorum. Cihazın boootloaderını geri kilitlediğiniz zaman yine sistem çöktü hatası verir bu nedenle sıfır bir stock ROM kurup tekrar kilitlemeyi deneyin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
IMEI gider mi bilmiyorum. Cihazın boootloaderını geri kilitlediğiniz zaman yine sistem çöktü hatası verir bu nedenle sıfır bir stock ROM kurup tekrar kilitlemeyi deneyin.

Sıfır bir stock ROM kurup tekrar kilitlersen System has destroyed hatasını tekrar alırsın. Çünkü Xiaomi'nin normal kilit açma yöntemi ile değil MTK ile açtığın için kilidi kapattığın zaman sistemde gidiyor.

IMEI eğer ki yazılımsal olarak atıldıysa telefona ROM atarsan IMEI gider.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…