Xiaomi telefon açılmıyor

Eyşan33

Hectopat
Merhaba benim telefonum Xiaomi Redmi Note 6Pro modeli. APK uygulamadan maç izlerken bir anda kapandı ve tekrar açmaya çalıştığımda Redmi yazisi çıkıyor sonra kapanıyor. Will data yaptın olmadi telefonlardan pek fazla anlamam detayli, yazarsaniz sevinirim.

Merhaba benim telefonum Xiaomi Redmi Note 6Pro modeli. APK uygulamadan maç izlerken bir anda kapandı ve tekrar açmaya çalıştığımda Redmi yazisi çıkıyor sonra kapanıyor. Will data yaptın olmadi telefonlardan pek fazla anlamam detayli, yazarsaniz sevinirim.

Hocam eğer içinde çok fazla önemli verileriniz yoksa format atabilirsiniz. Bir de resim atabilir misiniz?

Hocam eğer içinde çok fazla önemli verileriniz yoksa format atabilirsiniz. Bir de resim atabilir misiniz?

Dediğim gibi telefondan anlamıyorum. Formati recovery kısmından mı atacağım. Öyleyse eğer denedim. Fotoğraftaki yazı çıkıyor kapanıyor.

16394035678151456140485.jpg

Dediğim gibi telefondan anlamıyorum. Formati recovery kısmından mı atacağım. Öyleyse eğer denedim. Fotoğraftaki yazı çıkıyor kapanıyor.

Eki Görüntüle 1240980
Hocam öncelikle telefona uygun Rom'u indirin.Hatta link" Xiaomi Firmware Updater " buradan son sürümü "fastboot" olanı indirin.Ardından Mi flash programını indirin ve telefonu kablo ile bilgisayara bağlayın.Ardından cihazı açma ve ses butonuna basarak telefonu fastboot moduna alın.Ardından dosyayı seçin ve Clear Save all seçeneğini seçin ve flash butonuna basarak cihaza Rom'u yükleyin.Bu işlem esnasında cihazın kablo bağlantısını kesmeyin aksi halde telefon bozulabilir.Düzenleme:Telefonuzun bu işlem sırasında şarzı olması gerekir 50/100 şarz yeterlidir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam öncelikle telefona uygun ROM'u indirin. Hatta link" Xiaomi Firmware Updater " buradan son sürümü "fastboot" olanı indirin. Ardından Mi Flash programını indirin ve telefonu kablo ile bilgisayara bağlayın. Ardından cihazı açma ve ses butonuna basarak telefonu fastboot moduna alın. Ardından dosyayı seçin ve clear Save all seçeneğini seçin ve flash butonuna basarak cihaza ROM'u yükleyin. Bu işlem esnasında cihazın kablo bağlantısını kesmeyin aksi halde telefon bozulabilir. Düzenleme: Telefonuzun bu işlem sırasında şarjı olması gerekir
Her şeyi yaptım flashlarken böyle bir hata ile karşılaştım.
16394114696111659644346.jpg

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı