Xiaomi telefon açılmıyor

ilkay kalfa

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Gskill:16 Gb (2x8) Ram
R5 5500
Msı rtx 3060
1tb m2 ssd
Selam arkadaşlar, bu sabah telefonumda alarm çaldı ve 1 saat sonra başka bir SIM kartı takmıştım güç tuşuna ve ekrana baktığımda açılmıyordu. Şarja taktım ve sadece titreme geliyordu güç tuşuna basılı tutunca tekrar titriyor ve saniyelik boş pil işareti gösteriyor. Bunun sebebi nedir?

Batarya ölmüş olabilir, ekranınızda bir sorun olabilir. Telefoncuya gidip durumu belirtin, gerekenleri yapacaktır zaten fakat ekrandan kaynaklı diye düşünüyorum.

Selam arkadaşlar, bu sabah telefonumda alarm çaldı ve 1 saat sonra başka bir SIM kartı takmıştım güç tuşuna ve ekrana baktığımda açılmıyordu. Şarja taktım ve sadece titreme geliyordu güç tuşuna basılı tutunca tekrar titriyor ve saniyelik boş pil işareti gösteriyor. Bunun sebebi nedir?

Telefon şarjdayken ses açma+ses kapama+ güç tuşuna basılı tutabilir misiniz?

@abexx Komik olan nedir?

Hocam denedim yine titreme ve boş pil işareti geliyor elimi çekince geri gidiyor.

Şimdi de boş pil işareti 3sn de bir gelip gidiyor SIM kartı işe yaramadı tek çare yarına kadar şarjda kalacak artık ondan sonra da telefoncuya götüreceğim bu arada yardımınız için teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı