ibo3838
Femtopat
Daha fazla
Ses açma kapama ve güç tuşlarıyla yönlendirme yapmanız lazım. Çözebildiniz mi?
Şuradan resetlemeyi deneyin telefon numarası ile:Çözdüm sıfırlayıp yeniden başlattım ama şimdi de Xiaomi telefonu kitlediği için açamıyorum Xiaomi şifremi girmemi istiyor ben nereden bileyim Xiaomi hesabı şifremi kaç yıl önce koydum kurtarma Gmail'i veya telefonuda yok bir Gmail koymuştum o gmailede şu an erişimim yok nasıl açacağım ben bu telefonu şifreye bypass falan yapıyorlar ama ben yine de tek başıma bir şey yapmak istemedim.
Telefon ikinci el mi?Reis kabul etmiyor sağladığınız telefon numarası ile eşleşen bir Xiaomi hesabı bulunamadı yazıyor.
Telefon ikinci el mi?
O telefon numarasının kime ait olduğu muamma o zaman, bulması çok zor. Aldığınız kişiye ulaşmayı deneyebilirsiniz ama çok küçük ihtimal, yüksek ihtimal ikinci el bir cihaz verdi ve sıfırlarken Mi hesabından çıkış yapmadan verdi. Yetkili hesap ile bypass yapmanız lazım. Ücretli bir onarımdır.Kaçak aldım bilemiyorum ikinci el mi.
O telefon numarasının kime ait olduğu muamma o zaman, bulması çok zor. Aldığınız kişiye ulaşmayı deneyebilirsiniz ama çok küçük ihtimal, yüksek ihtimal ikinci el bir cihaz verdi ve sıfırlarken mi hesabından çıkış yapmadan verdi. Yetkili hesap ile bypass yapmanız lazım. Ücretli bir onarımdır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.