Xiaomi telefon kapandı açılmıyor

ibo3838

Femtopat
Daha fazla  
Telefon kapandı şimdi de kendine reset atıp duruyor. Her seferindede görseldeki ekran geliyor açamıyorum. Telefonu yardım eder misiniz?

Dosya Ekleri

• IMG_20240621_094221.jpg
    IMG_20240621_094221.jpg
    61,4 KB · Görüntüleme: 2.049
Son düzenleyen: Moderatör:
Ses açma kapama ve güç tuşlarıyla yönlendirme yapmanız lazım. Çözebildiniz mi?

Çözdüm sıfırlayıp yeniden başlattım ama şimdi de Xiaomi telefonu kitlediği için açamıyorum Xiaomi şifremi girmemi istiyor ben nereden bileyim Xiaomi hesabı şifremi kaç yıl önce koydum kurtarma Gmail'i veya telefonuda yok bir Gmail koymuştum o gmailede şu an erişimim yok nasıl açacağım ben bu telefonu şifreye bypass falan yapıyorlar ama ben yine de tek başıma bir şey yapmak istemedim.

Kaçak aldım bilemiyorum ikinci el mi.
O telefon numarasının kime ait olduğu muamma o zaman, bulması çok zor. Aldığınız kişiye ulaşmayı deneyebilirsiniz ama çok küçük ihtimal, yüksek ihtimal ikinci el bir cihaz verdi ve sıfırlarken Mi hesabından çıkış yapmadan verdi. Yetkili hesap ile bypass yapmanız lazım. Ücretli bir onarımdır.

O telefon numarasının kime ait olduğu muamma o zaman, bulması çok zor. Aldığınız kişiye ulaşmayı deneyebilirsiniz ama çok küçük ihtimal, yüksek ihtimal ikinci el bir cihaz verdi ve sıfırlarken mi hesabından çıkış yapmadan verdi. Yetkili hesap ile bypass yapmanız lazım. Ücretli bir onarımdır.

Mi hesabını ben açtım şifresini de ben koydum ama şimdi hatırlamıyorum telefonun 2. el veya 0 olması ile alakası yok yani bypass yapmayı ben de biliyorum ama bypass uygulamarı ücretli crack uygulamalarada pek güvenemedim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı