Xiaomi telefon önerisi

IEfulimI

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, yurt dışında gelme Xiaomi marka telefon almayi düşünüyorum. Aklımda Xiaomi Mi 11t Pro ya da mi 12t Pro var. İkisi arasinda kararsız kalmış durumdayım. Gönlüm 12 diyor ama sanırım kullandigi işlemcide ısınma sorunu varmış. Yeterince bilgim olmadigindan kararsiz kaldım. İki model arasında siz hangisini önerirsiniz? Ya da Xiaomi'nin farkli bir model cihazını önerir misiniz?

Merhaba arkadaşlar, yurt dışında gelme Xiaomi marka telefon almayi düşünüyorum. Aklımda Xiaomi Mi 11t Pro'ya da mi 12t Pro var. İkisi arasinda kararsız kalmış durumdayım. Gönlüm 12 diyor ama sanırım kullandigi işlemcide ısınma sorunu varmış. Yeterince bilgim olmadigindan kararsiz kaldım. İki model arasında siz hangisini önerirsiniz? Ya da Xiaomi'nin farkli bir model cihazını önerir misiniz?

POCO X4 GT garantili almanı tavsiye ederim. 12, 5K TL fiyatı var. Kameranın vasat olması ve AMOLED panel olmaması dışında her konuda beklentileri karşılayan bir cihaz. Ekran IPS panel olmasına rağmen kalite olarak yeterli.

Merhaba arkadaşlar, yurt dışında gelme Xiaomi marka telefon almayi düşünüyorum. Aklımda Xiaomi Mi 11t Pro ya da mi 12t Pro var. İkisi arasinda kararsız kalmış durumdayım. Gönlüm 12 diyor ama sanırım kullandigi işlemcide ısınma sorunu varmış. Yeterince bilgim olmadigindan kararsiz kaldım. İki model arasında siz hangisini önerirsiniz? Ya da Xiaomi'nin farkli bir model cihazını önerir misiniz?
•Xiaomi 12 Pro
•Mi 11 Ultra
•Xiaomi 12T Pro

•Xiaomi 12 Pro.
•Mi 11 Ultra.
•Xiaomi 12t Proısınma problemleri

Aralarinda ki farklari da kisaca ozetleyebilir misiniz?

12 serisinde kullanilan anakartta ısınma problemi oluyormuş sanırım 12t Pro da kullanilan anakart normaline göre iyileştirilmiş bir anakart sanırım ısınma problemleri yaparak performansi olumsuz etkiler mi?

POCO X4 GT garantili almanı tavsiye ederim. 12, 5K TL fiyatı var. Kameranın vasat olması ve AMOLED panel olmaması dışında her konuda beklentileri karşılayan bir cihaz. Ekran IPS panel olmasına rağmen kalite olarak yeterli.

POCO serisine ısınamadım 2 yıldır Xiaomi kullanıyorum öyle de devam etmeyi düşünüyorum.

Aralarinda ki farklari da kisaca ozetleyebilir misiniz?

12 serisinde kullanilan anakartta ısınma problemi oluyormuş sanırım 12t Pro da kullanilan anakart normaline göre iyileştirilmiş bir anakart sanırım ısınma problemleri yaparak performansi olumsuz etkiler mi?

POCO serisine ısınamadım 2 yıldır Xiaomi kullanıyorum öyle de devam etmeyi düşünüyorum.
Anakartta ısınma problemi ? Yerinde olsam Mi 11 Ultra alırdım. Hem ucuz hem güçlü.

Yanlış hatirlamiyorsam forum konularin da ısınma problemi oldugu yazılmıştı.

12t Pro'ya IMEI atılmıyor sanırım şu an ilerleyen zamanlar da direnç düşürmeden yazılım ile atilir mi sence IMEI?
Mi 11Ultra IMEI atılıyor mu yazılım ile.

Yanlış hatirlamiyorsam forum konularin da ısınma problemi oldugu yazılmıştı.

12t Pro'ya IMEI atılmıyor sanırım şu an ilerleyen zamanlar da direnç düşürmeden yazılım ile atilir mi sence IMEI?
Mi 11Ultra IMEI atılıyor mu yazılım ile.
Evet. Yazılım ile İMEİ atılıyor. Ama her yerde bulunur mu bilemeyiz.

Evet. Yazılım ile IMEI atılıyor. Ama her yerde bulunur mu bilemeyiz.

IMEI sonrası sıkıntı olur mu peki telefonda güncelleme veya sifirlama yapinca IMEI gitmesi gibi
İstanbul'da yaşıyorum sizde istanbuldaysaniz bildiginiz yer varsa kaçak telefon satip. IMEI atan birileri yönlendirebilir misiniz?

IMEI sonrası sıkıntı olur mu peki telefonda güncelleme veya sifirlama yapinca IMEI gitmesi gibi
İstanbul'da yaşıyorum sizde istanbuldaysaniz bildiginiz yer varsa kaçak telefon satip. IMEI atan birileri yönlendirebilir misiniz?
İstanbul'da yaşamıyorum maalesef ve elime hiç yazılımlı 11 Ultra geçmedi. Dirençli olanda gitmiyor ama.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı