Xiaomi telefon önerisi

Bütçe
15.000-30.000

slmslm21

Femtopat
Daha fazla  
Şu anlık aklıma 13 Pro Plus ile POCO X6 arasında gidip geliyor. Bu fiyat bandında pili uzun sure gidecek, çok ısınmayacak uzun ömürlü bir telefon arıyorum. Tercihen Xiaomi olursa daha iyi olur ama diğer telefonlara da açığım, teşekkürler.

Şu anlık aklıma 13 Pro Plus ile POCO X6 arasında gidip geliyor. Bu fiyat bandında pili uzun sure gidecek, çok ısınmayacak uzun ömürlü bir telefon arıyorum. Tercihen Xiaomi olursa daha iyi olur ama diğer telefonlara da açığım, teşekkürler.

X6 veya F6 Pro alabilirsiniz hocam. Xiaomi çöptür diyenler gelmeden yazayım. Harika telefonları var Xiaomi'nin. Fakat oyun alanında. Oyun oynamıyorsanız Samsung modellere yönelin derim.

K serisi veya da 13T Pro alin bence hocam.

X6 veya F6 Pro alabilirsiniz hocam. Xiaomi çöptür diyenler gelmeden yazayım. Harika telefonları var Xiaomi'nin. Fakat oyun alanında. Oyun oynamıyorsanız Samsung modellere yönelin derim.
Şu anki telefonum da Xiaomi neredeyse 5-6 senedir kullaniyorum gayet iyi idare etti beni, pili hızlı tükenmese ve ısınma sorunu olmasa birkaç sene daha kullanırım bile o da normaldir bence 5 senelik telefon için. O yüzden Xiaomi model arıyordum ama çok fazla oyun oynamıyorum.

Şu anki telefonum da Xiaomi neredeyse 5-6 senedir kullanıyorum gayet iyi idare etti beni, pili hızlı tükenmese ve ısınma sorunu olmasa birkaç sene daha kullanırım bile o da normaldir bence 5 senelik telefon için. O yüzden Xiaomi model arıyordum ama çok fazla oyun oynamıyorum.

Oyun oynamazsanız Xiaomi yönelmeyin. Samsung günlük kullanımda işinizi daha çok görür.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı