xthealan2 Hectopat Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 377 Çözümler 2 Yer Eindhoven 27 Mart 2025 #1 Merhaba, eve dönerken annemin telefonunda bir sorun oldu ve sabahtan beri düzeltmeye çalışsam da olmadı, nasıl çözerim? Tamamen kendi kendine oldu. Reboot ya da Safe Mode girince tamamen telefon kendini yeniden bu ekrana atıyor.
Merhaba, eve dönerken annemin telefonunda bir sorun oldu ve sabahtan beri düzeltmeye çalışsam da olmadı, nasıl çözerim? Tamamen kendi kendine oldu. Reboot ya da Safe Mode girince tamamen telefon kendini yeniden bu ekrana atıyor.
Çözüm xthealan2 28 Mart 2025 mrc31 dedi: Ne demek biz niye buradayız babayiğitt. Genişletmek için tıkla... Her zaman Hocam çözdük. Oradan wipe data dedim ve telefonu sıfırladım riski alıp ne IMEI gitti ne de fotolarım. Teşekkürler.
mrc31 dedi: Ne demek biz niye buradayız babayiğitt. Genişletmek için tıkla... Her zaman Hocam çözdük. Oradan wipe data dedim ve telefonu sıfırladım riski alıp ne IMEI gitti ne de fotolarım. Teşekkürler.
mrc31 Picopat Katılım 27 Mart 2025 Mesajlar 102 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2025 #51 xthealan2 dedi: Hocam telefoncu IMEI asla silinmez diyor. Genişletmek için tıkla... IMEI silinmez zaten süresi dolar telefoncu çırak sanırım Artı 0 Eksi
xthealan2 dedi: Hocam telefoncu IMEI asla silinmez diyor. Genişletmek için tıkla... IMEI silinmez zaten süresi dolar telefoncu çırak sanırım
KS KS xthealan2 Hectopat Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 377 Çözümler 2 Yer Eindhoven 28 Mart 2025 #52 mrc31 dedi: IMEI silinmez zaten süresi dolar telefoncu çırak sanırım Genişletmek için tıkla... Hocam benim anladığım siz IMEI, Hard Reset oluyor glb bu hatada bi resetleme yeri var onu yapınca IMEI gider mi? Adam gitmez dedi. Artı 0 Eksi
mrc31 dedi: IMEI silinmez zaten süresi dolar telefoncu çırak sanırım Genişletmek için tıkla... Hocam benim anladığım siz IMEI, Hard Reset oluyor glb bu hatada bi resetleme yeri var onu yapınca IMEI gider mi? Adam gitmez dedi.
mrc31 Picopat Katılım 27 Mart 2025 Mesajlar 102 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2025 #53 xthealan2 dedi: Hocam benim anladığım siz IMEI, Hard Reset oluyor glb bu hatada bir resetleme yeri var onu yapınca IMEI gider mi? Adam gitmez dedi. Genişletmek için tıkla... Ben hard reset attığımda telefon ya kapanırdı ya da IMEI giderdi bilmiyorum sıfırlayın siz o zaman direnç kaynaklı olabilir Artı 0 Eksi
xthealan2 dedi: Hocam benim anladığım siz IMEI, Hard Reset oluyor glb bu hatada bir resetleme yeri var onu yapınca IMEI gider mi? Adam gitmez dedi. Genişletmek için tıkla... Ben hard reset attığımda telefon ya kapanırdı ya da IMEI giderdi bilmiyorum sıfırlayın siz o zaman direnç kaynaklı olabilir
KS KS xthealan2 Hectopat Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 377 Çözümler 2 Yer Eindhoven 28 Mart 2025 #54 mrc31 dedi: Ben hard reset attığımda telefon ya kapanırdı ya da IMEI giderdi bilmiyorum sıfırlayın siz o zaman direnç kaynaklı olabilir Genişletmek için tıkla... Babamada danışayim izin verirse direkt basayim reseti bu arada ilgilendiğiniz için teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
mrc31 dedi: Ben hard reset attığımda telefon ya kapanırdı ya da IMEI giderdi bilmiyorum sıfırlayın siz o zaman direnç kaynaklı olabilir Genişletmek için tıkla... Babamada danışayim izin verirse direkt basayim reseti bu arada ilgilendiğiniz için teşekkür ederim.
mrc31 Picopat Katılım 27 Mart 2025 Mesajlar 102 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2025 #55 xthealan2 dedi: Babamada danışayim izin verirse direkt basayim reseti bu arada ilgilendiğiniz için teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Ne demek biz niye buradayız babayiğitt. Artı 0 Eksi
xthealan2 dedi: Babamada danışayim izin verirse direkt basayim reseti bu arada ilgilendiğiniz için teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Ne demek biz niye buradayız babayiğitt.
KS KS xthealan2 Hectopat Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 377 Çözümler 2 Yer Eindhoven 28 Mart 2025 #56 mrc31 dedi: Ne demek biz niye buradayız babayiğitt. Genişletmek için tıkla... Her zaman Hocam çözdük. Oradan wipe data dedim ve telefonu sıfırladım riski alıp ne IMEI gitti ne de fotolarım. Teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Mart 2025 Artı 0 Eksi Çözüm
mrc31 dedi: Ne demek biz niye buradayız babayiğitt. Genişletmek için tıkla... Her zaman Hocam çözdük. Oradan wipe data dedim ve telefonu sıfırladım riski alıp ne IMEI gitti ne de fotolarım. Teşekkürler.
mrc31 Picopat Katılım 27 Mart 2025 Mesajlar 102 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2025 #57 xthealan2 dedi: Her zaman Hocam çözdük. Oradan wipe data dedim ve telefonu sıfırladım riski alıp ne IMEI gitti ne de fotolarım. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... rica ederim Artı 0 Eksi
xthealan2 dedi: Her zaman Hocam çözdük. Oradan wipe data dedim ve telefonu sıfırladım riski alıp ne IMEI gitti ne de fotolarım. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... rica ederim
KS KS xthealan2 Hectopat Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 377 Çözümler 2 Yer Eindhoven 28 Mart 2025 #58 mrc31 dedi: rica ederim Genişletmek için tıkla... Hocam tek sorun Whatsappta şuan girince hata veriyor. Artı 0 Eksi
mrc31 dedi: rica ederim Genişletmek için tıkla... Hocam tek sorun Whatsappta şuan girince hata veriyor.
mrc31 Picopat Katılım 27 Mart 2025 Mesajlar 102 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2025 #59 xthealan2 dedi: Hocam tek sorun Whatsappta şuan girince hata veriyor. Genişletmek için tıkla... önbelleği temizleyiniz Artı 0 Eksi
xthealan2 dedi: Hocam tek sorun Whatsappta şuan girince hata veriyor. Genişletmek için tıkla... önbelleği temizleyiniz
KS KS xthealan2 Hectopat Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 377 Çözümler 2 Yer Eindhoven 28 Mart 2025 #60 mrc31 dedi: Önbelleği temizleyiniz. Genişletmek için tıkla... Olmadı. Hocam en iyisi yeni konu açayim, Görüşürüz. Artı 0 Eksi
mrc31 dedi: Önbelleği temizleyiniz. Genişletmek için tıkla... Olmadı. Hocam en iyisi yeni konu açayim, Görüşürüz.