Çözüldü Xiaomi telefon şarj almıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Haso32

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, maalesef bende sorun bitmiyor telefon bozulmuştu tamirciye götürdüm ara film ve batarya değiştirdi sonradan sorun yoktu ta ki şimdi telefonu şarja takıyorum, fakat almıyor. Neden almıyor? Ve ne yapmalıyım? Yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler.

Alıyor almiyor yapıp duruyor şarj aleti

Dosya Ekleri

• Screenshot_2024-11-18-12-53-05-350_com.miui.home.jpg
    Screenshot_2024-11-18-12-53-05-350_com.miui.home.jpg
    43 KB · Görüntüleme: 60
Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar, maalesef bende sorun bitmiyor telefon bozulmuştu tamirciye götürdüm ara film ve batarya değiştirdi sonradan sorun yoktu ta ki şimdi telefonu şarja takıyorum, fakat almıyor. Neden almıyor? Ve ne yapmalıyım? Yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler.

Alıyor almiyor yapıp duruyor şarj aleti.

Telefonu şarja takıp Ampere uygulamasında cıkan ortalama değeri yazabilir misiniz?

Onu nasıl yapabilirim yardımcı olursan sevinirim.

Anladım şimdi yapıyorum.

Anladım şimdi yapıyorum.

Anladım şimdi yapıyorum.

Anladım şimdi yapıyorum.

Anladım şimdi yapıyorum.

Anladım şimdi yapıyorum.

Şimdi yapıyorum onu.

Anladım şimdi yapıyorum.

Şimdi yapıyorum onu.

Bunu diyor.

Anladım şimdi yapıyorum.

Şimdi yapıyorum onu.

Bunu diyor.

Şarja taktıgın zamanki değer onemli.

İlk olarak şarj kablosunu kontrol et, baskı yaptıgın zaman vs. şarj alıyorsa şarj soketi de gitmiş olabilir.
Baskı yapıyorum tepki yok sarj değiştiriyorum kafasını değiştiriyorum bir tepki yok

Baskı yapıyorum tepki yok sarj değiştiriyorum kafasını değiştiriyorum bir tepki yok
Başka telefona deniyorum onda alıyor ama

İlk olarak şarj kablosunu kontrol et, baskı yaptıgın zaman vs. şarj alıyorsa şarj soketi de gitmiş olabilir.
Senin dediğin gibi çıktı soketi bozuktu yaptılar teşekkür ederim yorumun içinde

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı