Xiaomi telefonda sıfırlanmadan bootloder açmak mümkün mü?

Mrmorgan

Hectopat
Öncelikle merhaba. Biliyorsunuz ki Xiaomi Bootloader kilidini açınca telefonu sıfırlıyor. Bunu engelleyebilir miyiz? Bir çözümü var mıdır?

Öncelikle merhaba. Biliyorsunuz ki Xiaomi Bootloader kilidini açınca telefonu sıfırlıyor. Bunu engelleyebilir miyiz? Bir çözümü var mıdır?
Bazı cihazlarda yöntemi var. XDA da görmüştüm bulursam atarım.

Hocam bunu gördüm de baya karışık geldi anlayamadım.

Hocam bunu gördüm de baya karışık geldi anlayamadım.
Bootloaderi açınca telefonu yeniden başlatmak yerine, fastboot modundaki telefonunuza adb ile recovery kurup sıfırlamayı engelliyen bir zip flashlayacaksınız.

Bootloader açınca sıfırlanmıyor hocam rom yükleyince sıfırlanıyor. Bootloader açınca rom yukleyeceğinizi de tahmin ediyorum tabii.

Bootloader açınca sıfırlanmıyor hocam rom yükleyince sıfırlanıyor. Bootloader açınca rom yukleyeceğinizi de tahmin ediyorum tabii.
Sıfırlanıyor hocam.
Demeyi unuttum o işlemleri yaparken USB hata ayıklama açık olmalı.

Bootloaderi açınca telefonu yeniden başlatmak yerine, fastboot modundaki telefonunuza adb ile recovery kurup sıfırlamayı engelliyen bir zip flashlayacaksınız.
Hocam bootloaderı açma kısmına kadar herşeyi biliyorum ama ondan sonrasını tam olarak nasıl yapacağım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…