Ruby_global_images_v14.0.3.0.smomıxm_20230210.0000.00_12.0_globaL_20CCBC7D31 indirip yüklediğim bu resimdeki etikette telefonun arkasında yapışık olarak geldi o etiketten sanırım belli oluyoemuş hangi sürümü desteklediğide ben anlamadım.
Çok pardon unutmuşum.
Fasboot'a falan gire biliyorum orada sıkıntı yok... Bu Telefonun'da bootleder kilidi açık olmasa Room'u da yükleyemezdim hiç ama yükledim onda kırmızı yazı çıkmadı hiçbir de biraz uzun sürdü yükler'kende zaten.
Ben şeyden şüpheleniyorum acaba yanlış yazılımı mı yükledim mesela Facebook yüklenecektim mesela ben global yükledim TCG uzantılı bir de yükledim Facebook'unu ZIP olarak mı inecektim mesela eksik kurdu herhalde büyük ihtimal bir şey çünkü telefonu açılmıyor yani telefon açılıyor bu mail menü ekranına geliyor sürekli kendini yeniden başlatıp o ekranı dönüyor anladın mı açılıp o ekrana gelip yeniden başlatıyor o açılıp o plana gelip yeniden başlatıyor nasıl yani format atarsın da bilgisayara USB diskinde bir eksiklik bir şeylik vardır formatın ne bir yerinde takıl mıştır yeniden başlatıp aynı yere gelip köpük sürekli yeniden başlatır aynı telefonda o şekilde oluyor yani sürekli yeniden başlat hiç açılmıyor.