emre_2280 Hectopat Katılım 21 Ağustos 2023 Mesajlar 1.579 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2024 #11 abdullah5141 dedi: Telefon model ismimi Redmi Note 12 Pro 5G Ruby ben zaten telefonun modelini biliyorum. İşin ilginç tarafı bu kısma atladım şimdi başka bir sıkıntı karşıma çıktı resimde'ki hata çıktı şimdide Genişletmek için tıkla... Hocam telefonun boot menüsünü silmişsiniz galiba, TWRP yüklediniz mi?
abdullah5141 dedi: Telefon model ismimi Redmi Note 12 Pro 5G Ruby ben zaten telefonun modelini biliyorum. İşin ilginç tarafı bu kısma atladım şimdi başka bir sıkıntı karşıma çıktı resimde'ki hata çıktı şimdide Genişletmek için tıkla... Hocam telefonun boot menüsünü silmişsiniz galiba, TWRP yüklediniz mi?
abdullah5141 Hectopat Katılım 24 Temmuz 2022 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2024 #12 emre_2280 dedi: Hocam telefonun boot menüsünü silmişsiniz galiba, TWRP yüklediniz mi? Genişletmek için tıkla... Yok fazla anlamıyorum video anlatım şekli varsa bakıp yapa bilrim yardımcı olursanız sevinirim.
emre_2280 dedi: Hocam telefonun boot menüsünü silmişsiniz galiba, TWRP yüklediniz mi? Genişletmek için tıkla... Yok fazla anlamıyorum video anlatım şekli varsa bakıp yapa bilrim yardımcı olursanız sevinirim.