TouchMyFlow Hectopat Katılım 31 Temmuz 2021 Mesajlar 1.594 Çözümler 8 18 Nisan 2023 #1 Ürün hakkında bilgim yok fakat uzun süredir bu fiyatlara düşmemiş. Xiaomi Watch S1 Active Gl Akıllı Saat - Mavi : Amazon.com.tr: Elektronik Xiaomi Watch S1 Active Gl Akıllı Saat - Mavi : Amazon.com.tr: Elektronik www.amazon.com.tr
Ürün hakkında bilgim yok fakat uzun süredir bu fiyatlara düşmemiş. Xiaomi Watch S1 Active Gl Akıllı Saat - Mavi : Amazon.com.tr: Elektronik Xiaomi Watch S1 Active Gl Akıllı Saat - Mavi : Amazon.com.tr: Elektronik www.amazon.com.tr
Tesla Bobini Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Şubat 2017 Mesajlar 14.872 Makaleler 2 Çözümler 17 Yer İzmir 18 Nisan 2023 #2 TouchMyFlow dedi: Ürün hakkında bilgim yok fakat uzun süredir bu fiyatlara düşmemiş. Xiaomi Watch S1 Active Gl Akıllı Saat - Mavi : Amazon.com.tr: Elektronik Xiaomi Watch S1 Active Gl Akıllı Saat - Mavi : Amazon.com.tr: Elektronik www.amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Ben buna bir ay önce bakmıştım kendi sitesinde 2,400 TL'ye satılıyordu bu fiyata değecek bir saat değil.
TouchMyFlow dedi: Ürün hakkında bilgim yok fakat uzun süredir bu fiyatlara düşmemiş. Xiaomi Watch S1 Active Gl Akıllı Saat - Mavi : Amazon.com.tr: Elektronik Xiaomi Watch S1 Active Gl Akıllı Saat - Mavi : Amazon.com.tr: Elektronik www.amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Ben buna bir ay önce bakmıştım kendi sitesinde 2,400 TL'ye satılıyordu bu fiyata değecek bir saat değil.
cumali_032 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Şubat 2020 Mesajlar 11.785 Makaleler 3 Çözümler 159 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2023 #3 Onun yerine Galaxy Watch 3-4 baksan daha iyi. Daha SIM girişi bile yok, diğer özellikler eksik. Bu fiyata iyi bir saat değil.
Onun yerine Galaxy Watch 3-4 baksan daha iyi. Daha SIM girişi bile yok, diğer özellikler eksik. Bu fiyata iyi bir saat değil.