Xiaomi Wi-Fi Pro Repeater Alınır mı?

ChikiTiger

Kilopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 4600H - GTX 1650 - 16GB 3200 MHz - Acer Nitro 5
Arkadaşlar evdeki bazı odalarda Wi-Fi neredeyse hiç çekmiyor. Bu durum için böyle bir cihaz buldum. Sizce almalı mıyım kullanan arkadaşlar varsa deneyimlerini aktarabilirler mi ya da başka önerebileceğiniz cihaz var mı? (Bütçem 80 TL)

Kullanıyorum lakin o kadar beğendiğim söylenemez. Modemle repeater arasında engelsiz 5mt olmasına rağmen sinyal kalitesi %50-55 arasında geliyor. Ayrıca avrupa prizi yok yani dönüştürücü kullanmak zorundasınız. Ve iOS cihaz kullanıyorsanız cihazın kurulumunu yapamıyorsunuz. Android cihaz şart.

Kullanıyorum lakin o kadar beğendiğim söylenemez. Modemle repeater arasında engelsiz 5mt olmasına rağmen sinyal kalitesi %50-55 arasında geliyor. Ayrıca avrupa prizi yok yani dönüştürücü kullanmak zorundasınız. Ve iOS cihaz kullanıyorsanız cihazın kurulumunu yapamıyorsunuz. Android cihaz şart.
Ne zamandan beri kullanıyorsunuz.

Hocam birde ürünün kurulumunda herkes sorun yaşıyormuş kimisi ürüne bağlanamamış kimisi bağlanmış ama kurarken sıkıntı yaşamış sizde böyle durumlarla karşılaştınız mı?

Ne zamandan beri kullanıyorsunuz.
Bir iki ay oldu.
Hocam birde ürünün kurulumunda herkes sorun yaşıyormuş kimisi ürüne bağlanamamış kimisi bağlanmış ama kurarken sıkıntı yaşamış sizde böyle durumlarla karşılaştınız mı?
Evet yaşadım. Uygulama ayarlarından bölgenizi Çin yapmaz iseniz cihaza bağlanmanız mümkün değil. Ayrıca dediğim gibi sadece android cihazlar ile kurulumu gerçekleştirebilirsiniz. Mi Home uygulamasından.

Bir iki ay oldu.

Evet yaşadım. Uygulama ayarlarından bölgenizi Çin yapmaz iseniz cihaza bağlanmanız mümkün değil. Ayrıca dediğim gibi sadece android cihazlar ile kurulumu gerçekleştirebilirsiniz. Mi Home uygulamasından.
Kusura bakmayın sizide çok meşgul ettim ama son bir sorum olacak kullandığınız süre boyunca kesilmeler yaşadınız mı ve ayrıca uygulama güncellenince diğer kullanıcılarda sorunlar oluşmuş sizde böyle sıkıntılarla karşılaştınız mı?

Kusura bakmayın sizide çok meşgul ettim ama son bir sorum olacak kullandığınız süre boyunca kesilmeler yaşadınız mı ve ayrıca uygulama güncellenince diğer kullanıcılarda sorunlar oluşmuş sizde böyle sıkıntılarla karşılaştınız mı?
Hayır her hangi bir kesilme yaşamadım. İnternette sürekli iki cihaz bağlanınca kopma oluyor falan demişler de ben 6 cihaz ile aynı anda bağlandığımda bile bir kopma görmedim. Uygulama güncellenince bir sıkıntı oluştu mu oluşmadı mı bilmiyorum çünkü kurulumunu yaptıktan sonra uygulamayı bir daha açmadım.

Düzenleme: Mesajımı beğendiyseniz sağ alttaki en iyi cevap butonuna basarsanız sevinirim :)

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı