Xiaomi Wi-Fi repeater Pro kopma sorunu

mustafa ary

Decapat
İlk başta kurulumda bayaa sıkıntı çıktı forumdan kurulumdaki hatayı çözdüm bu sefer 30 dakikada bir kopuyor bağlanılmıyor cihazı çıkartıp takıyorum öyle kullanıyorum bu arkadaş sorunu çözmüş
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
benim modemimde böyle ayarlar yok modeli: Zxhn H108N v2.5.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu cihazdan bende kullanıyorum.Ben böyle sorun yaşamıyorum sanırım seninki sorunlu.Telefon numara kapağı açan iğneyle reset at.Yine cihazı kur aynı sorun yaşıyorsan modemde ve ya cihazda sorun olabilir.

Modem bayaa eski hemde repeater hediye geldi satın alan kisi amerikada emin olmamakla beraber herhalde çinden aldı

Paylaştığı modem ile arasında mesafe fazla ise kopma yapar. Geçen gün bende yerini değiştirmek istedim ve kopmalar oldu. Uygulamayı açtığımda sinyalin düşük olduğu uyarısını veriyordu zaten. Daha yakın bir yere koyarak çözdüm kopma olmuyor artık.
Eğer sorun var ise yeşil tik olan yerde sarı ünlem işareti çıkıyor ve uyarı yazıyor.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2020-02-03-17-54-32-308_com.xiaomi.smarthome.jpg
    78,6 KB · Görüntüleme: 737
-
-70 yeşil tik var.

Bende de yeşil tik olmasına rağmen artık dleirtecek seviyelerde kopma yaşıyorum. Saat başı değil 2 dakikada 1.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…