Baytengis Hectopat Katılım 18 Mayıs 2020 Mesajlar 65 13 Mayıs 2023 #1 Merhaba. Xiaomi telefonum Wi-Fi bağlanmıyor, telefonumdan kendim internetimi paylaşınca bağlanıyor ama Wi-Fi'ya bağlanmıyor. Resimdeki gibi kalıyor.
Merhaba. Xiaomi telefonum Wi-Fi bağlanmıyor, telefonumdan kendim internetimi paylaşınca bağlanıyor ama Wi-Fi'ya bağlanmıyor. Resimdeki gibi kalıyor.
Ellie Williams Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Eylül 2016 Mesajlar 12.165 Makaleler 35 Çözümler 333 13 Mayıs 2023 #2 Şifreyi doğru girdiğinize emin misiniz? Yanlış girince öyle oluyordu.
Baytengis Hectopat Katılım 18 Mayıs 2020 Mesajlar 65 13 Mayıs 2023 #3 Ellie Williams dedi: Şifreyi doğru girdiğinize emin misiniz? Yanlış girince öyle oluyordu. Genişletmek için tıkla... Eminim doğru.
Ellie Williams dedi: Şifreyi doğru girdiğinize emin misiniz? Yanlış girince öyle oluyordu. Genişletmek için tıkla... Eminim doğru.
Ellie Williams Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Eylül 2016 Mesajlar 12.165 Makaleler 35 Çözümler 333 13 Mayıs 2023 #4 Baytengis dedi: Eminim doğru. Genişletmek için tıkla... Modemde MAC adresi filtreleme açık mı?
Baytengis Hectopat Katılım 18 Mayıs 2020 Mesajlar 65 13 Mayıs 2023 #5 Ellie Williams dedi: Modemde MAC adresi filtreleme açık mı? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum nasıl yapabilirim?
Ellie Williams dedi: Modemde MAC adresi filtreleme açık mı? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum nasıl yapabilirim?
Ellie Williams Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Eylül 2016 Mesajlar 12.165 Makaleler 35 Çözümler 333 13 Mayıs 2023 #6 Baytengis dedi: Bilmiyorum nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Modem arayüzüne girip bakabilirsiniz. Sekmeleri gezerken görürsünüz zaten, modeminizi bilmediğim için tam yerini söyleyemiyorum şu anda. Kapalıysa WPS ile bağlanmayı deneyin.
Baytengis dedi: Bilmiyorum nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Modem arayüzüne girip bakabilirsiniz. Sekmeleri gezerken görürsünüz zaten, modeminizi bilmediğim için tam yerini söyleyemiyorum şu anda. Kapalıysa WPS ile bağlanmayı deneyin.
Baytengis Hectopat Katılım 18 Mayıs 2020 Mesajlar 65 13 Mayıs 2023 #7 Ellie Williams dedi: Modem arayüzüne girip bakabilirsiniz. Sekmeleri gezerken görürsünüz zaten, modeminizi bilmediğim için tam yerini söyleyemiyorum şu anda. Kapalıysa WPS ile bağlanmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Böyle ama tam anlamadım.
Ellie Williams dedi: Modem arayüzüne girip bakabilirsiniz. Sekmeleri gezerken görürsünüz zaten, modeminizi bilmediğim için tam yerini söyleyemiyorum şu anda. Kapalıysa WPS ile bağlanmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Böyle ama tam anlamadım.
Ellie Williams Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Eylül 2016 Mesajlar 12.165 Makaleler 35 Çözümler 333 13 Mayıs 2023 #8 Baytengis dedi: Eki Görüntüle 1778018 Böyle ama tam anlamadım. Genişletmek için tıkla... Kapalı hocam. WPS ile bağlanmayı deneyin.
Baytengis dedi: Eki Görüntüle 1778018 Böyle ama tam anlamadım. Genişletmek için tıkla... Kapalı hocam. WPS ile bağlanmayı deneyin.
Baytengis Hectopat Katılım 18 Mayıs 2020 Mesajlar 65 13 Mayıs 2023 #9 Ellie Williams dedi: Kapalı hocam. WPS ile bağlanmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... O nasıl olacak hocam. Bir tutorial varsa atabilir misiniz? Ellie Williams dedi: Kapalı hocam. WPS ile bağlanmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Hocam Xiaomi'lerde WPS yok sanırım. Son düzenleme: 13 Mayıs 2023
Ellie Williams dedi: Kapalı hocam. WPS ile bağlanmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... O nasıl olacak hocam. Bir tutorial varsa atabilir misiniz? Ellie Williams dedi: Kapalı hocam. WPS ile bağlanmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Hocam Xiaomi'lerde WPS yok sanırım.
Ellie Williams Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Eylül 2016 Mesajlar 12.165 Makaleler 35 Çözümler 333 13 Mayıs 2023 #10 Android 9'da kaldırılmış WPS olayı, bilmiyordum. Play Store'dan uygulama indirmeyi deneyebilirsiniz. Bilgisayarla deneme şansınız var mı?
Android 9'da kaldırılmış WPS olayı, bilmiyordum. Play Store'dan uygulama indirmeyi deneyebilirsiniz. Bilgisayarla deneme şansınız var mı?