4 488815 Hectopat Katılım 7 Eylül 2021 Mesajlar 1.914 Çözümler 6 9 Kasım 2022 #11 Talha talhaa dedi: Hocam zaten root ile işim yok sadece IMEI atıldığı için root var telefonda ondan bahsettim. Yani telefonda RAT keylogger vs. varsa diye av programıyla taratsak bulur mu diyicektim. IMEI hariç root ile hiçbir şey yapmadım. Genişletmek için tıkla... Bulamayabilir. Kötü amaçlı yazılımlar kendisi sistem programıymış gibi gösterebiliyor.
Talha talhaa dedi: Hocam zaten root ile işim yok sadece IMEI atıldığı için root var telefonda ondan bahsettim. Yani telefonda RAT keylogger vs. varsa diye av programıyla taratsak bulur mu diyicektim. IMEI hariç root ile hiçbir şey yapmadım. Genişletmek için tıkla... Bulamayabilir. Kötü amaçlı yazılımlar kendisi sistem programıymış gibi gösterebiliyor.
emirhanlxrddd Decapat Katılım 29 Ekim 2022 Mesajlar 338 Çözümler 2 9 Kasım 2022 #12 Stock ROM ile gider. Wipe data ile de gidebilir deneyip öğrenmeniz lazım, reset attıktan sonra çalacak pek bir kişisel bilgi kalmıyor nasıl olsa
Stock ROM ile gider. Wipe data ile de gidebilir deneyip öğrenmeniz lazım, reset attıktan sonra çalacak pek bir kişisel bilgi kalmıyor nasıl olsa