Xiaomi yanında verilen 120W şarj aleti orijinal mi?

CanTurk21

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, telefonumu yeni satın aldım yanında verdikleri şarj aleti orijinal mi sizce?

Benim adaptörün tasarımı da aynı bu şekilde. Nereden aldın adaptörü? Kullanmadan veya içini açmadan sahte olduğu pek anlaşılmıyor artık.

Telefon.

Telefoncudan.
Eğer telefon sıfırsa kutusunu jelatinini sen açtıysan sahte olamaz. Ama her telefoncu dürüst olmayabiliyor, kutulu jelatinli değilse sahte olma olasılığı var

Bu nasıl soru birader, sıfır kutuysa orijinaldir zaten

Telefonun kapalı ve gerçek sıfır kutusundan çıkan şarj cihazı da mutlaka orijinaldir. Ancak siz i,r şekilde telefonun kutusunun içinde olmayan bir adaptör almışssınız; telefon Apple veya Samsung olmadığı sürece bu zaten şüpheli bir durum. İkincisi bu adaptörün gövdesinde "designed by Xiaomi" yazılı, yani "Xiaomi tarafından tasarlanmış" ama "üretilmiş değil!!!". Adaptörün altındaki spesifikasyonlarda Xiaomi'nın ismi ve kısa adresi de geçmiyor. Dahası bu adaptör Türkiye ve de EU/AB için değil ama ABD pazarı için üretilmiş bir ürün. Fotodaki haliyle siz bunu Türkiye'de bir prize takamazsınız, mutlaka arada bir adaptör kullanılması gerekir. Bunu böyle gördüğünüzde şüphelenip itiraz etmeniz gerekirdi...

Bu arada aldığınız telefonun marka/modelini de tam yazmamışsınız. (YD diye bir teelfon markası var mı, bilemedim...)

telefon yd dediği "yurt dışı" anlamında. yurt dışı ürünü olduğu için yabancı prize uygun çıkmış kutudan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…